Kisić Tepavčević sa sugrađanima na Bajloni pijaci (FOTO)

Autor:

Vesti

27.04.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Kisić Tepavčević porazgovarala sa sugrađanima i prodavcima na pijaci "Skadarlija".

Kisić Tepavčević sa sugrađanima na Bajloni pijaci (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić

Članica Predsedništva SNS Darija Kisić Tepavčević je jutros posetila "Bajlonijevu pijacu" (Pijaca Skadarlija).

Ministarka za brigu o porodici je radnicima na pijaci podelila kafu i topli napitak ispred Srpske napredne stranke.

Tom prilikom je porazgovarala sa sugrađanima i prodavcima na Bajlonijevoj pijaci.

Da podsetimo, potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, članica Predsedništva SNS Darija Kisić i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević, razgovarali su i družili se sa penzionerima Čukarice.

- Do kraja godine bilo je planirano jedno povećanje penzija, međutim, predsednik Aleksandar Vučić je eksplicitno tražio da se pronađe rešenje i da idemo sa dva povećanja. Radimo na tome, ma koliko bilo teško, da ovu molbu sprovedemo u delo. Prihvatili smo i savet predsednika Vučića i još jednom pokazali da nismo od onih kojima je politika matematika i da cenimo volju naroda. Takođe, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, ovoga puta na izbore idemo u najširoj koaliciji sa svima onima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju. Idemo kako bi, ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bi pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije - poručila je Brnabić.

Darija Kisić i Nikola Nikodijević zahvalili su se sugrađanima.

- Od srca hvala našim najstarijim sugrađanima što su uvek uz svoju zemlju, što su nam ogromna podrška i što uvek najbolje znaju ko treba da vodi našu državu i naš grad. Uz njihovu podršku, na krilima njihovog znanja i iskustva, uz njihove dragocene savete, nastavljamo dalje putem razvoja i prosperiteta našeg Beograda i naše Srbije. U Beogradu smo u decembru pobedili, pobedićemo i na predstojećim izborima, još ubedljivije, za našu decu, za mlade, za naše stare, da svi građani još bolje žive - rekla je Kisić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading