ANA ĆURČIĆ SE OPROSTILA OD SINA LUKE: Scena koja KIDA DUŠU, objavila njihov oproštaj, otkriveno šta mu se desilo!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nije mogla da izdrži!

ANA ĆURČIĆ SE OPROSTILA OD SINA LUKE: Scena koja KIDA DUŠU, objavila njihov oproštaj, otkriveno šta mu se desilo!

Foto: Republika.rs, e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku posvećenu svom sinu Luki. Mnogi su pomislili da je poruka upućena povodom odlaska sina na daleki put, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Uz fotografiju, Ana je napisala emotivne reči koje su mnoge dirnule: "Za sve što sam se za tebe godinama molila, Bog je čuo! U novi i lepši život sine! Volim te - napisala je Ana na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 


Anina emotivna poruka izazvala je brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su iskazali podršku i razumevanje za Anu u ovom emotivnom trenutku, ističući kako je očigledno da je reč o posebnoj i dubokoj vezi između majke i sina.

Međutim, pojedini korisnici društvenih mreža su izrazili zbunjenost i postavili pitanje da li je ovo zaista oproštajna poruka ili možda najava za nešto drugo, budući da Ana nije pružila dodatne informacije o razlogu za ovu emotivnu objavu.

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić

 


Ana Ćurčić je tokom svog boravka u rijalitiju "Zadruga" bila poznata po tome što je otvoreno govorila o svojoj porodici i posebnoj vezi sa sinom Lukom. Njena iskrena emotivnost i podrška koju je pružala sinu bila je tema brojnih medijskih spekulacija, a sada je ponovo privukla pažnju javnosti ovom emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Objava Ane Ćurčić na Instagramu definitivno je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i široj javnosti. Emotivna poruka posvećena sinu Luki jasno pokazuje duboku vezu između majke i sina, a ostavlja otvoreno pitanje o mogućem razlogu za ovu javnu poruku. Ostaje nam da vidimo da li će Ana pružiti dodatne informacije ili će ova objava ostati tajanstvena poruka ljubavi i podrške prema njenom sinu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading