ČUO SAM DA ANELI BACA VRADŽBINE, A MAJA JE POBOŽNA DEVOJKA: Otkriveni šok detalji o mračnim obredima, Janjuš urnisan kao nikad!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o navodima da Janjušu o glavi rade mračne sile!

ČUO SAM DA ANELI BACA VRADŽBINE, A MAJA JE POBOŽNA DEVOJKA: Otkriveni šok detalji o mračnim obredima, Janjuš urnisan kao nikad!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić, Shutterstock

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, danas se oglasio za medije i dao sud o priznanju svoje ćerke da joj je simpatičan Uroš Rajačić, ali se i osvrnuo na navode da je Aneli Ahmić bacila vradžbine na Marka Janjuševića Janjuša i time ga vezala za sebe. 

- Za Maju tamo nema adekvatnog momka. Sigurno da napolju ima neku simpatiju, kod mene su njeni telefoni, ali zabranjeno mi je da pričam na tu temu. Mislim da će Maja da ostane solo ove sezone. U takvom izdanju je najbolja, ne pravi scene, uvek je lepa i nasmejana. Ja mislim da Uroš Rajačić nema energiju, lep je dečko, ali nije on za Maju. Ona bi njega pojela za doručak... - rekao je Taki,a onda prokomentarisao pomirenje Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić i njihovu veliku ljubav, kao i Majine prozivke na račun Aneli o navodnim vradžbinama.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

- Janjuš tu priču svakoj prosipa. Tako je pričao on i za Maju. Pričao da voli samo Maju. Aneli i on su rođeni jedno za drugo. Šta su sve izrekli jedno drugom i opet završili zajedno. Pa to pas s maslom ne bi pojeo... Sad su stvarno dokazali da su jedno za drugo stvoreni. Maja je pobožna devojka, ide po crkvama i ona se tim stvarima ne bavi. Ja sam čuo šta se priča o Aneli i toj magiji i svemu što je radila, pa na osnovu svega što sam čuo mogu da kažem da bi bila spremna na sve i svašta. Po meni je Janjuš jedan veliki nečovek, pričao o Aneli sve najgore, pa se sad pomirio sa njom. Kad je Maji bilo najteže i kad je bila trudna, na telefon nije hteo da joj se javi. Ja bih danas šetao unuče po Knezu, a ne Lea... Janjuš je dno dna - poručio je Majin otac za Pink.rs i progovorio o prekidu prijateljstva svoje ćerke i Slađane Lazić:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic

Taki Marinković i Janjuš

- Prošle godine je Slađa bila uz Maju sve vreme samo zbog kadra. Ja posla s Majinim drugaricama nemam, ne zanima me da li je Slađa gajila simpatije prema meni. Maji je okrenula leđa, nije ispala korektna. Slađa je nije ispoštovala i pridružila se drugom taboru.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading