POTRESNE SCENE NA POMENU DEVOJČICE KOJU JE UBIO KOSTA KECMANOVIĆ: Majka Adriane Dukić grca u suzama na groblju (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

27.04.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike se nalazi na Novom Bežanijskom groblju gde se odžava pomen u čast nastradale Adiane Dukić.

POTRESNE SCENE NA POMENU DEVOJČICE KOJU JE UBIO KOSTA KECMANOVIĆ: Majka Adriane Dukić grca u suzama na groblju (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika, Printscreen

 

 

Veliki broj ljudi se okupio da oda počast nastradaloj Adriani Dukić. Pomen se održana na Novom Bežanijskom groblju. Adriana je nastrada u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je Kosta Kecmanović otvorio vatru i ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

Ekipa Republike se nalazi na licu mesta.

Majka Adiane Dukić grca u suzama u naručju svog oca.

Dečak koji je išao sa Adrianom u odeljenje se onesvestio od tuge na groblju.

Foto: Republika

Pomen Adiani Dukić

 

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading