KARAMBOL U ELITI: Janjuš se umešao u HAOS Aneli i Maje, Marinkovićeva najavila TUŽBU!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pozvala oca Takija da podnese tužbu protiv Aneli Ahmić!

KARAMBOL U ELITI: Janjuš se umešao u HAOS Aneli i Maje, Marinkovićeva najavila TUŽBU!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef je danas organizovao glasanje za najciničniju osobu u Beloj kući, a na samom početku došlo je do haosa. Naime, posvađale su se Aneli Ahmić i Maja Marinković. Aneli je navela Maju za najciničniju, koju je nazvala "najgorom osobom u Eliti".

- Najciničnija osoba ovde, broj jedan, to je Maja Marinković. Nema gore osobe od nje ovde u Eliti. Nema kakve uvrede mi nije rekla, sve i da misli to, mislim da niko nije zaslužio da dobije takve uvrede, udarala mi je na dete i na majčinstvo... Druga osoba je Uroš, a pod tri je Jovana pevačica koja me je nazivala ku**om bez ijednog argumenta - istakla je Aneli na glasanju, a potom je ustala Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić na glasanju

- Neki ljudi žele da se rat nastavi, ja nisam želela, ali ne vredi. Ako hoćete rat, dobićete ga. Ja ti se nisam ubacivala u izlaganje. Da si htela da izbegneš da te komentarišem... - krenula je Maja.

- Rekla ti je da si cinična, reci ti njoj. Kakav rat, ona ti je rekla šta misli - ubacio se Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković na glasanju

Maja je nastavila svoje izlaganje, te istakla da veruje Asminu Durdžiću.

- Meni je to slično kao i dupljak, a to je Aneli. Nije isto kada kažeš ljudima u lice šta misliš, nego kada kažeš u bradu. Ne mogu da ostanem imuna kada mi neko kaže da me je majka ostavila i da moj otac opšti sa psom. Onda dođemo u emisiju i saznamo da joj je muž napravio dete prvu noć. Zašto ja ne bih verovala u reči tog gospodina?! Ja apsolutno verujem Asminu, sa moje tačke gledišta, Taki, znaš da mi nismo cinkaroši, s obzirom na to da mene njena sestra ima pravo da me tuži jer ja verujem u Deda Mraza i njenom suprugu, pokreni tužbu protiv Aneli koja je rekla da ti opštiš sa psom! Verujem da je to njen bivši muž rekao, rekao je da ona ima želje da orgija sa sestrom, u šta ja verujem jer je rekao njen muž sa kojim je bila. Ispala je cinična prema Urošu, koji se svađao sa ljudima koji mu ništa nisu uradili, čak sam se i ja ponela bolje prema njemu. Psovala si mu majku na Božić, nazivala ga ped**om. Ja sam rekla da ja sa Janjušem nemam problem - istakla je Marinkovićeva.

- Nemoj mu se šlihtati, neće te - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

- Ti meni ličiš na onu pravu istrošenu, potrošnu ženturaču. Imaš 35 godina, ne ponašaš se u skladu sa svojim godinama. Mislim da su ti postupci kroz rijaliti, pokazala si zapravo hladno lice i koliko si dostojna svojih stavova. Po mom mišljenju si ti nula od čoveka, u prijateljstvu sa Mionom si ispala licemerna i cinična. Pusti me da završim rečenicu, seljančuro nepismena, imaš samo srednju školu - rekla je Maja, pa je nastavila:

- Druga osoba je Uroš, jesi ciničan. Provociraš i umeš da podbodeš osobe koje ne treba. Okej, ja to gledam kao dete. Dario, ti si ispao ciničan prema Sneži. Ti i ja nismo imali konflikt, mislim da koliko god ste imali svađe i loših situacija, nije zaslužila neke stvari. Ti kao njen partner sa kojom si proveo određeni period, smatram da neke stvari nije zaslužila, ne priliči. Ja je lično gotivim, ispravna, ali mislim da neke reči nije zaslužila - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading