ELITA ZAVIJENA U CRNO: Sudbina se poigrala sa Aneli i Majom - OVO je sve zaprepastilo!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se Janjuš vratio u "Elitu", a publika je pomno pratila reakcije Maje Marinković i Aneli Ahmić!

ELITA ZAVIJENA U CRNO: Sudbina se poigrala sa Aneli i Majom - OVO je sve zaprepastilo!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio u rijaliti, koji je napustio 25. decembra 2023. godine, nakon što je saznao da mu se najmlađi brat Mihailo ubio. Marko je na samom početku emisije "Vanredno ubacivanje" počeo da plače i otkriva koliko mu je teško pala smrt brata Mihaila, za kog je rekao da ga je najviše voleo. Marko se u studiju pojavio obučen sav u crnom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš u emisiji "Vanredno ubacivanje"

Janjuš je potom ušao u Belu kuću i saopštio cimerima da je izgubio brata. Maja Marinković, njegova bivša devojka, počela da je plače, dok se Aneli Ahmić skamenila.

Zanimljivo je da su i Maja i Aneli nosile crne kombinacije, iako nisu znale da se Janjuš vraća, kao ni zbog čega je bio odsutan. Još zanimljivije je da su se obe presvukle nakon Janjuševog ulaska.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković u crnom odelu

Maja je presvukla svečano odelo koje je nosila, dok je Aneli svukla crnu elegantnu haljinu koju je imala na sebi.

Obe su obukle ležerne trenerke, ali su ispoštovale Janjuša, te su se ponovo odlučile za crnu kombinaciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u crnoj haljini

Janjuš je nakon ulaska otišao da spava u pabu "Prijatelji", a Aneli je više puta dolazila da razgovara sa njim. Nakon poslednjeg pokušaja, vratila se u emisiju "Pitanja novinara", te rekla da želi da se pomiri sa njim.

- Raznorazne priče sam slušala... I te kako ga volim, trudiće se svim silama da ispravim sve. Otišla sam, zagrlila sam ga, držao me je za ruku, strah me je te reakcije šta će reći... Ja ga volim, ali ne znam kako ću da podnesem to što će mi on reći. Janjuš ima te neke reakcije kada se naljuti i prebaci, po njegovoj faci sa vrata smo videli da je bilo nešto loše, zato nisam odmah priša. Volela bih da mu budem podrška i provodim dane sa njim. Bilo bi mi teško da me odbije - istakla je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading