VELIKI USPEH NAŠIH VESLAČA! ZLATO na Evropskom prvenstvu i nova viza za Pariz!

Autor:

Sport

28.04.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za Jovanu i Nikolaja!

VELIKI USPEH NAŠIH VESLAČA! ZLATO na Evropskom prvenstvu i nova viza za Pariz!

Foto: Milan Stanojević

Veslačice

Veslački klub Partizan saopštio je lepe vesti da je Jovana Arsić osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Takođe, Nikolaj Pimenov je izborio odlazak u Pariz na Evropskoj kvalifikacionoj regati osvojivši prvo mesto.

- Zlatna medalja za našu olimpijku Jovanu Arsić, koja je danas na Evropskom prvenstvu u disciplini skif, pokazala spremnost i odlučnost da u Pariz ide po najsjajnije odličje. U isto vreme održavanja Evropskog prvenstva, održana je i Evropska kvalifikaciona regata za odlazak na Olimpijske igre, gde je Nikolaj Pimenov ubedljivom pobedom u finalnoj trci izborio plasman za odlazak u Pariz, napisali su iz Veslačkog kluba.

Nikola Stojić je čestitao na uspesima.

Čestitam Jovani i Nikolaju na današnjim pobedama. Istorijski uspeh za naše veslanje. Sve radimo kako bi na Olimpijskim igrama predstavili Srbiju u što lepšem svetlu. Sve ovo je plod dugogodišnjeg rada koji mora da da rezultat. Bravo za Srbiju, bravo za Partizan“ - kratko je prokomentarisao glavni trener reprezentacije Nikola Stojić i prvi trener Veslačkog kluba Partizan, koji se ovom prilikom još jednom zahvalio Olimpijskom komitetu Srbije na podršci koju pruža našim veslačima. 


Na Evropskom prvenstvu pored Jovane Arsić, učestvovali su i dvojac bez kormilara Pivač(CZ)/Slavnić(CZ) koji je zauzeo 8. mesto i dubl skup Beđik(PAR)/Rajković(GRA), koji je zauzeo 15. mesto. Reprezentativni trener Miloš Stanojević i fiziotarapeut Milan Bosić su uz sjajne olimpijce cele sezone i biće neizostavni deo ekipe u Parizu.

Čestitamo svim takmičarima!!!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading