KONAČAN RASKID, ŠA NAPOKON PRESEKAO: Zbog Mione i Stanislava napravio KARAMBOL na slikanju, ukućani se razbežali na sve strane!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je prekršila dogovor, pa se fotografisala sa Stanislavom, zbog čega je Ša dobio napad histerije.

KONAČAN RASKID, ŠA NAPOKON PRESEKAO: Zbog Mione i Stanislava napravio KARAMBOL na slikanju, ukućani se razbežali na sve strane!

Foto: instagram.com/printscreen

U Eliti je u toku Vaskrišnje slikanje, a naredni koji su pozirali bili su Miona JovanovićNenad Aleksić Ša, Maja Marinković i Stanislav Krofak.

U jednom momentu su zajedno pozirali Stanislav i Miona, a on nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao ssa svojom bivšom devojkom prema kojoj po svemu sudeći gaji emocije, a kako su zajedno pozirali mnogi bi rekli da su emocije vidljive kod oboje.

Ša je pobesneo istog trenutka kada je ugledao Mionu i Stanislava zajedno, pa je napravio haos, dok je Jovanovićeva jasno stavila do znanja da joj niko neće pokvariti slikanje, s obzirom da je potrošila dosta vremena na spremanje, odnosno šminku i haljinu, kako bi sve izgledalo u najboljem redu. Dok se Ša kidao, Miona se neprestano ogladala i dodatno provocirala već besnog repera.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Aleksić joj je zapretio i poručio da će joj se vratiti sve što mu je priredila u Eliti:

- Ne, još joj ja kažem da se pomeri, ne... Opet nisi ispoštovala, praviš me debilom - vikao je pobesneli Ša.

- Da, da - provocirala je Miona.

- Da? Vrati se sve u životu, veruj mi - nastavljao je reper da divlja.

- Pretiš mi? Neće mi upropastiti slikanje. Već drami... Ti prvi nisi ispoštovao dogovor, ne zanima me - govorila je Jovanovićeva.

- Šta prilazi njemu, koji ku*ac?! Ćao, kunem ti se životom, sad ćao. Metar, bre - urlao je Ša.

- Hajde, vozi - odbrusila mu je Miona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lila

28.04.2024 16:18

Napokon Miona, ko bi trpio ovog starog, histeričnog dedu!!!

Nadica

28.04.2024 18:44

Konacno, Miona! Nie trebalo ni do sada da dozvoljava da joj ovaj iskompleksirani psihopata kvari život, da je ucenjuje, uslovljava i vrši svakodnevne analize Mione, zajedno sa svojim drugovima. Strašno!