BOMBA: Bivši kapiten Partizana ponovo u crno-belom dresu!?

Autor:

Sport

28.04.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očkuje nas zanimljivo leto.

BOMBA: Bivši kapiten Partizana ponovo u crno-belom dresu!?

Foto: Starsport

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, najavio je da bi tokom leta mogli da vidimo značajna pojačanja u redovima crno-belih, a povratak domaćih igrača je takođe u planu. Jedno od najzvučnijih imena koje se pominje u vezi sa Partizanom je Vanja Marinković (27), a prema informacijama koje stižu iz Sportanda, pregovori su u toku, mada je situacija još uvek daleko od konačnog rešenja.

Foto: Starsport

 

Marinković je nekadašnji kapiten Partizana, a njegov mogući povratak već neko vreme intrigira javnost. Sada, čini se da bi ova priča mogla da se konkretizuje, što bi svakako bio veliki korak za crno-bele. Osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu 2023. godine, Marinković je igrač koji bi mogao da donese značajnu razliku svojim prisustvom na terenu.

Ipak, ništa još uvek nije sigurno. Postoji mogućnost da Marinković ostane u Baskoniji ili čak da pojača neki drugi evroligaški tim, s obzirom da mu uskoro ističe ugovor. Ova situacija dodatno podgreva interesovanje navijača i pratilaca košarke, jer bi povratak Marinkovića u Partizan definitivno bio jedan od najznačajnijih transfera u domaćoj košarkaškoj sceni.

Sve u svemu, ovo je svakako tema koja će privući pažnju ljubitelja košarke i koja će se pažljivo pratiti u narednom periodu. Ostaje nam da sačekamo zvaničnu potvrdu i nadamo se da će Vanja Marinković doneti svoje veštine i iskustvo u redove Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading