DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UŽIVO NA PINKU ZAPLAKALA! Progovorila o RAZGOVORU sa Milicom i Željkom i otkrila sve o POVRATKU na televiziju!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušia Jakovljević otvorila dušu!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UŽIVO NA PINKU ZAPLAKALA! Progovorila o RAZGOVORU sa Milicom i Željkom i otkrila sve o POVRATKU na televiziju!

Foto: RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević ove nedelje pojavila se uživo u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom u razgovoru sa koleginicom Bojanom Lazić, otkrila je i potvrdila njen povratak u ružičasto jato. 

Dušica Jakovljević se obratila i Željku i Milici Mitrović koji su joj nakon napuštanja televizije, ponovo pružili priliku da se dokaže u najboljem svetlu. 

Republika

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević

 

- Protekli dani, meseci, nisu bili laki, u smislu no[enja tereta svega onoga što se pisalo pa i nekih ličnih problema... - započela je Dušica, pa nastavila:

- Dozvolila sam sebi da sam imala padove i podelila sam sa ljudima. 

- Ti si pre koliko otišla i tada je bio šok, kako si se tada osećala? Bila si dugo na televiziji Pink!

Republika

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević u Premijeri

 

- Ja sam uvek ostala... Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to... Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve... - bila je Dušica na ivici suza. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jao

28.04.2024 17:34

opet ova ja pa ja pozerka a taman se Zadruga unormalila sa voditeljima

SvetlanaP

29.04.2024 06:53

@jao - Ha, ha, ha, ha..... "a taman se Zadruga unormalila sa voditeljima" ha ha ha ha ha ha...... izem ti standard.... ha ha ha ha.... za polusvet poput tebe su svi oni "akademici"