HITNA POMOĆ DOŠLA PO BEBICU, MOMENTALNO IZVEDEN IZ ELITE: Pozlilo mu, ukućani pretrnuli od straha!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je izveden iz Elite, nakon što mu je pozlilo.

HITNA POMOĆ DOŠLA PO BEBICU, MOMENTALNO IZVEDEN IZ ELITE: Pozlilo mu, ukućani pretrnuli od straha!

Foto: Shutterstock, Pink

U poslednjim vestima iz popularnog rijalitija "Elite", došlo je do neočekivanog obrta - učesnik Nenad Macanović Bebica je izveden iz rijalitija i odveden u Hitnu. Ova vest je izazvala veliku pažnju kako u samoj Beloj kući, tako i među fanovima rijalitija.

Prema snimku razgovora sa cimerima koji je odmah osvanuo na Instagram stranici posvećenoj dešavanjima u Beloj kući, Nenad Aleksić Ša je izneo informaciju da je Bebica izveden iz rijalitija i odveden u Hitnu. Ova vest je izazvala zabrinutost među ostalim učesnicima, ali i među fanovima koji su odmah reagovali na društvenim mrežama.

Na Instagram stranici koja prati dešavanja u Beloj kući, ispod ovog videa su se odmah počeli nižu komentari zabrinutih fanova. Mnogi su otkrili da ovo nije prvi put da je Bebica izveden iz rijalitija, navodeći da ima problem sa visokim pritiskom. Neki od komentara su izrazili brigu za njegovo zdravlje, dok su drugi podelili informacije o njegovim prethodnim posetama Hitnoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

Ovaj neočekivani obrt dodatno je zakomplikovao dinamiku u Beloj kući, dok su fanovi ostali u neizvesnosti iščekujući dalji razvoj situacije. Izvođenje Nenada Macanovića Bebice iz rijalitija "Elite" definitivno će ostaviti veliki utisak na sve učesnike, ali i na vernu publiku koja prati ovaj rijaliti.

Ovaj iznenadni preokret u rijalitiju "Elite" definitivno je tema koja će izazvati veliku pažnju javnosti. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija i kakav će uticaj imati na ostale učesnike, ali i na sam tok takmičenja. Sledimo dalje dešavanja i očekujemo nove informacije koje će nam otkriti šta se tačno desilo sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading