MAJKA MONSTRUM BACILA ĆERKICU (1) KROZ PROZOR: Ovo je sudbina njeno troje dece

Autor:

Svet

14.06.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je doživela nekoliko preloma kostiju i nalazi se u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti

MAJKA MONSTRUM BACILA ĆERKICU (1) KROZ PROZOR: Ovo je sudbina njeno troje dece

Foto: shutterstock

Majka Nikola uhapšena je u Nemačkoj nakon što je svoju 21-mesečnu ćerkicu bacila kroz prozor stana na trećem spratu u korpi za mačke.

Kako Bild saznaje od istražitelja, njeno troje dece od 9, 13 i 15 godina, Kancelarija za zaštitu omladine smetila je u dečje domove.

Za decu se sada traže hraniteljske porodice, a koliko će ovo trajati još uvek je neizvesno.

Nakon užasnog incidenta, verovatnoća da će beba i njena braća i sestre nastaviti da odrastaju zajedno je ravna nuli, piše nemački medij.

Peto dete je već punoletno i više ne živi u domaćinstvu sa majkom, dok je otac devojčice, koja je bačena kroz prozor, nedavno napustio porodicu.

"Porodica više ne postoji. Odjednom su tu stranci, vaspitači, psiholozi, novi utisci, strahovi. Sve to dete mora da preradi", rekao je jedan zvaničnik.

Profesionalni psihološki tretman je sada posebno važan za decu. Ne samo da moraju da se pomire sa zločinom počinjenim nad njihovom malom sestrom, već moraju da žive i sa činjenicom da je njihova majka zbog zločina smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Nejasno je koliko dugo će žena tamo ostati. Vlasti vode istragu zbog sumnje za pokušaj ubistva, a jedan od mogućih motiva je navodno preopterećenost.

Devojčica se i dalje nalazi u bolnici zbog nekoliko preloma kostiju. Njen život nije u opasnosti, ali se ne mogu isključiti dugoročni efekti nakon pada sa 11 metara visine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading