DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE! Poznato da li će Nemanja Radonjić DOĆI u Zvezdu!

Autor:

Sport

14.06.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler na prekretnici posle odlaska iz Torina.

DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE! Poznato da li će Nemanja Radonjić DOĆI u Zvezdu!

Foto: Starsport

Osvajač "duple krune" Crvena zvezda veoma je aktivna u prelaznom roku. Čelnici kluba s Marakane sklapaju igrački kadar za predstojeću takmičarsku sezonu. Titula ovog puta nije garantovala grupnu fazu Lige šampiona, ali da bi crveno-bele došli do najelitnijeg evropskog ranga, potrebno je da trijumfuju u plej-ofu.

Prethodni odlasci iz tabora srpskog prvaka, definitivno su označili i dolazak adekvatnih zamena.

Prema saznanjima Meridian sporta, Nemanja Radonjić će uskoro postati novi-stari fudbaler Crvene zvezde. Preciznije, pregovori dve strane su u završnoj fazi i očekuje se da nekadašnji fudbaler Rome, Olimpika iz Marselja, Herte i Majorke, u kojoj je bio na pozajmici, u narednim danima ponovo zaduži crveno-belu opremu.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić kao član Crvene zvezde

Podsetimo, otkako se prethodna sezona završila, kao i prethodnih godina, neretko se spekulisalo o Radonjićevom povratku, ali posao nikada nije bio bliži realizaciji.

Sada je situacija takva da ukoliko se ništa ne promeni, Crvena zvezda će ozvaničiti verovatno i najveće pojačanje letnjeg prelaznog roka.

Detalji transfera još uvek nisu poznati, ali sve ide ka tome da će srpski šampion otkupiti Radonjićev ugovor od Torina.

Reprezentativac Srbije je najbolje partije u karijeri pružao upravo na stadionu “Rajko Mitić“, odakle je 2018. godine za 12 miliona evra prešao u redove Olimpika iz Marselja.

Tokom bogate karijere, nesuđeni učesnik Evropskog prvenstva u Nemačkoj sa Piksijevim "orlovima" je igrao još za Empoli, Čukarički i Benfiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading