NAVIJAČI PARTIZANA ODUŠEVLJENI! Obradović dovodi VELIKOG LJUBIMCA grobara?!

Autor:

Sport

14.06.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će ponovo zaigrati u crno-belom dresu.

NAVIJAČI PARTIZANA ODUŠEVLJENI! Obradović dovodi VELIKOG LJUBIMCA grobara?!

Foto: Starsport

Nekadašnji košarkaš Partizana, Žofri Lovernj, izazvao je veliku pažnju svojim nedavnim dolaskom u Beograd, gde je objavio video snimak iz apartmana "Beograda na vodi" na društvenim mrežama.

Ovaj potez izazvao je pozitivne reakcije među navijačima Partizana, koji su odmah počeli da nagađaju da bi Lovernj mogao ponovo da zaigra za svoj bivši klub.

Žofri Lovernj nikada nije krio svoju ljubav prema crno-belima, a njegov dolazak u Beograd, grad u kojem je proveo dve godine svog života, samo je dodatno ojačao vezu između njega i Partizana. Ovaj francuski košarkaš je u više navrata isticao želju da se vrati u Humsku, a sada kada se nalazi u glavnom gradu Srbije, mnogi su se zapitali da li bi se ta želja mogla ostvariti.

Republika

Foto: Starsport

Žofri Lovernj iz dana kada je igrao u Partizanu

Lovernj je prethodnu sezonu proveo u Asvelu, ali njegova ljubav prema Partizanu ostaje snažna. Njegov nedavni boravak u Beogradu izazvao je veliku pažnju među navijačima, a mnogi se nadaju da bi ovaj talentovani košarkaš mogao da se vrati u svoj voljeni klub. Ostaje da vidimo da li će se ova želja ostvariti i da li će Žofri Lovernj ponovo zaigrati u crno-belom dresu.

Ostaje da vidimo da li će se ova želja ostvariti i da li će Žofri Lovernj ponovo zaigrati u crno-belom dresu. Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj situacije i nadaju se povratku svog omiljenog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading