KOBNA GREŠKA BIVŠE ZADRUGARKE JE SKUPO KOŠTALA: Velika ispovest o BORBI sa velikim problemom, Sanja Grujić sve priznala!

Autor:

Zadruga

14.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić otvorila dušu o problemima sa kojima se borila!

KOBNA GREŠKA BIVŠE ZADRUGARKE JE SKUPO KOŠTALA: Velika ispovest o BORBI sa velikim problemom, Sanja Grujić sve priznala!

Foto: Republika TV

Bivša zadrugarka Sanja Grujić je javno progovorila o svojim iskustvima sa estetskim operacijama i izazvala pažnju javnosti. Ona je istakla da je bila opčinjena određenim izgledom koji je smatrala ispravnim u tom trenutku, ali da je sada svesna da je time sebi upropastila izgled lica. Izrazila je strah od ponovnog odlaska "pod nož" kako bi ispravila prethodne operacije i vratila se svom prirodnom izgledu.

Foto: Printskrin

Sanja Grujić

 


Sanjino iskreno priznanje o tome kako je težila nečemu što je izazvalo razočaranje u njoj, baca svetlo na sve veću težnju ljudi ka savršenstvu kroz estetske zahvate. Mnogi ljudi, poput Sanje, mogu biti zavedeni idejom savršenog izgleda koji se često promoviše u medijima i društvenim mrežama. Međutim, ovo iskustvo nas podseća da je važno prihvatiti i voleti sebe onakvim kakvi zaista jesmo.

- Evo, ja sam pravi primer da sam bila opčinjena tako nekim možda pogrešnim figurama, u tom trenutku za mene ispravnim, i sada imam problem. Sebi sam upropastila izgled lica sa ovim usnama. Ja sam toga svesna. Sada kada bih ja želela da se vratim nazad i da izgledam kako sam izgledala prirodno i da budem ono čime sam bila zadovoljna, ali sam težila nečemu što me nije ispunilo već je u meni izazvalo razočaranje - istakla je Grujićeva svojevremeno u emisiji "Magazin In".

Foto: Red TV printscreen

Sanja Grujić

 


Sanja otvoreno izražava svoj strah od ponovnog odlaska na estetske operacije, izrazivši sumnju u stručnost hirurga da joj povrati njen prirodni izgled. Ovaj strah je razumljiv, s obzirom na brojne neuspele estetske zahvate koji su se dogodili širom sveta. Sanjino iskustvo može poslužiti kao podsetnik da je važno pažljivo razmotriti sve mogućnosti i rizike pre nego što se odlučimo na bilo kakvu vrstu estetskog zahvata.

- Ne mogu jer ne znam da li je neko dovoljno stručan da mi povrati to. Mnogo se plašim toga - priznala je nekadašnja zadrugarka.

Ovo iskustvo Sanje Grujić nas podseća da je važno osluškivati svoje unutrašnje glasove i biti zadovoljan sopstvenim izgledom, bez obzira na spoljašnje ideale lepote.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading