TRAGIČNA SMRT GLUMCA ZA KOJIM SU SRPKINJE SEKLE VENE: Preživeo rak, pa preminuo od moždanog udara (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devedesetih se proslavio u hit seriji, koja je bila popularna i kada je reprizirana.

TRAGIČNA SMRT GLUMCA ZA KOJIM SU SRPKINJE SEKLE VENE: Preživeo rak, pa preminuo od moždanog udara (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Popularna serija "Beverli Hils 90210" obeležila je devedesete godine i postala je hit širom sveta, a glumačka ekipa osvojila je srca publike. Međutim, iako su doživeli ogromnu popularnost, mnogi od glumaca su doživeli tragične sudbine nakon završetka serije.

Glumica Šenon Doerti, koja je tumačila lik Brende Volš, već godinama se bori sa karcinomom i metastazama, dok je njen partner iz serije, Luk Peri, poznat po ulozi Dilana Mekeja, nažalost, izgubio bitku sa zdravstvenim problemima sa kojima se dugo borio.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti se već godinama bori sa karcinomom i metastazama

Luk Peri preminuo je 4. marta 2019. u 53. godini od posledica moždanog udara.

Prethodno se 2015. godine suočio sa predtumorskim izraslinama na debelom crevu, ali je operacija spasila njegov život. Luk je bio veliki zagovornik preventivnih pregleda i javno je govorio o važnosti redovnih kontrola, ali je uprkos svemu imao tragičan kraj.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luk Peri preživeo rak, pa preminuo od moždanog udara

Luk Peri, poznat kao "nestašni dečko devedesetih", osvojio je publiku svojim atraktivnim izgledom i ulogom zavordnika. Nakon uspešne operacije, promenio je svoje životne navike, ali nažalost, nakon nekoliko godina suočio se sa moždanim udarom od kojeg je preminuo.

U poslednjim godinama života uživao je u ljubavi sa partnerkom Vendi, koju je čak i verio, a iza sebe je ostavio brak sa suprugom Mini i dvoje dece, sina Džeka i ćerku Sofi.

BONUS VIDEO: 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading