HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JUN! Ovnovi će imati priliku da učvrste vezu, Bikove čeka nepovoljan period u partnerskim odnosima!

Autor:

Lifestyle

15.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JUN! Ovnovi će imati priliku da učvrste vezu, Bikove čeka nepovoljan period u partnerskim odnosima!

Foto: Shutterstock

Sudeći po horoskopu za danas blizance čeka nestabilan period u odnosu s partnerom. Svako od vas živeti u svom svetu i ne možete da pronađete zajednički jezik.

Rakovima je ovaj period nepovoljan u okviru poslovne saradnje. Uspeh možete postići u radu na jednom dugoročnom projektu. Što se tiče ljubavi, ukoliko ste neke stvari prećutali partneru, u ovom periodu možete biti otkriveni. Sledi udaljavanje. A u sferi zdravlja - pojačana nervoza.

Lavovi - Danas nemojte donositi ishitrene odluke. Posavetujte se s kolegom u vezi s projektom na kom radite. Što se tiče ljubavi, možete otkriti da je partner skrivao nešto od vas. Predstoji vam kompromisno rešenje.

Device mogu da očekuju pad imuniteta.

Što se tiče posla kod vaga - možete propustiti krajnji rok za završetak projekta. To može negativno odraziti na vaše poslovanje.

U ljubavi vage imaju osećaj da nemaju dovoljno razumevanja od partnera, tako da se možete povući u neki svoj svet.

Škorpije su u pregovorima oko važnog posla koji danas mogu biti završeni u njihovu korist. Stiže vam novac od nekog ranijeg posla.

Uživate u romantičnim trenucima s partnerom. Planirate proširenje porodice.

Više o horoskopu pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading