OSUĐENA ANELI AHMIĆ: Ni voditelj nije mogao da veruje šta je URADILA Janjušu nakon povratka u rijaliti!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić stavljena na stub srama, svi u šoku zbog njenog ponašanja!

OSUĐENA ANELI AHMIĆ: Ni voditelj nije mogao da veruje šta je URADILA Janjušu nakon povratka u rijaliti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić sinoć je šokirala publiku ovog rijalitija, ali i svoje cimere. Marko Janjušević Janjuš vratio se u rijaliti i saopštio takmičarima da mu se brat ubio i da je zato bio odsutan. Ono što je sve šokiralo je što se Aneli ponela sebično, te više puta prišla Janjušu i govorila kako je njoj teško, jer ne zna kako da se ponaša.

Nakon što se vratila u emisiju "Pitanja novinara", Darko Tanasijević ju je "izrešetao" pitanjima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u emisiji "Pitanja novinara"

- Aneli, kako se osećaš posle svega što si izjavila za Janjuša? - upitao je novinar.

- Osećam se odvratno, posle svega što sam pričala osećam se odvratno. Osećam se kao go*no. Danas sam i sa Drvetom pričala, s njim volim najviše. Užasno se osećam preteško mi je, volela bih samo sa njim da ležim, da ga zagrlim - rekla je Aneli.

- Vidim da si otišla kod Janjuša, kako je izgledao vaš razgovor? - upitao je novinar.

- Jesam, došla sam spavao je, držao me za ruku i eto. Prvo želim da vidim kako je on i da li je dobro, pa ću da procenim sama o čemu ćemo pričati - rekla je Aneli.

- Šta ćeš uraditi po pitanju druženja sa Munjom? - upitao je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

- Ja sam dva meseca bila u Odabranima, nisam imala kontakt sa ovim ljudima. Svako jutro sam pričala sa Milenom, tu su bili Munja i Terza. Ne mogu da uđem ni u čiju glavu i pomišljam neke stvari... Svako ima pravo da misli da li može mene da smuva i slično. Mi smo o tom muvanju saznali juče - istakla je Ahmićeva.

- Da li ćeš nastaviti da se družiš sa Munjom? - pitao ju je novinar.

- Naravno da ne, mislim hoću, ali ako on ima neku emociju... Planiram da vidim da li Janjuš želi da budemo u nekom odnosu - istakla je ona.

- Ljude je iznenadilo zašto nisi bila strpljiva i sačekala? - upitao je novinar.

- Bila sam, ali sam juče pukla. Meni su rekli da je Bebica spakovao džakove, da li je Terza, ne znam ko mi je tačno rekao, onda su mi rekli da je hteo da beži... Raznorazne priče sam slušala... I te kako ga volim, trudiće se svim silama da ispravim sve. Otišla sam, zagrlila sam ga, držao me je za ruku, strah me je te reakcije šta će reći... Ja ga volim, ali ne znam kako ću da podnesem to što će mi on reći. Janjuš ima te neke reakcije kada se naljuti i prebaci, po njegovoj faci sa vrata smo videli da je bilo nešto loše, zato nisam odmah priša. Volela bih da mu budem podrška i provodim dane sa njim. Bilo bi mi teško da me odbije - istakla je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading