ANELI PROBILA DNO SRAMOTE! Publika je uhvatila kako pokušava da ZADOVOLJI Janjuša, ocrnili je za sva vremena! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić zaprepastila publiku rijalitija "Elita"!

ANELI PROBILA DNO SRAMOTE! Publika je uhvatila kako pokušava da ZADOVOLJI Janjuša, ocrnili je za sva vremena! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se sinoć vratio u "Elitu", koju je napustio 25. decembra 2023. godine, nakon što je saznao da mu je najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo. Aneli Ahmić je sinoć više puta pokušala da mu priđe i dolazila u pab da priča sa njim, zbog čega ju je publika osudila.

Naime, svi su primetili da je Janjuš na lekovima i da želi da spava, a ona ga je uznemiravala jer ju je grizla savest. Aneli je ponavljala Janjušu više puta koliko joj je teško, a kad se vratila u emisiju "Pitanja novinara", rekla je da se držala sa Janjušem za ruku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Aneli i Janjuš

Međutim, pojedini gledaoci smatraju da je Aneli pokušala da oraspoloži Janjuša, tako što ga je dodirivala ispod jakne. Snimak je osvanuo na društvenoj mreži Instagram i digao veliku prašinu.

"Duboko je ruku zavukla", "Ja ovo ne mogu, Bože me sačuvaj", "A on jjoj trlja ručicu, ah ta ljubav, jao, kako mi se k*nja", "Drpaju se ispod jakne", "Ona žena igra rijaliti, da se nije vratio, zamenila bi ga lako", "Razumite je, njome nije dobro, stigao joj kadar, pa ne može doći sebi od sreće", "Dva odrona", "Dno dna od žene", "Fuj", samo su neki od komentara ispod ove objave.

 

 

Aneli se nakon ovoga vratila u emisiju, te izjavila da planira da se pomiri sa Janjušem.

- Raznorazne priče sam slušala... I te kako ga volim, trudiće se svim silama da ispravim sve. Otišla sam, zagrlila sam ga, držao me je za ruku, strah me je te reakcije šta će reći... Ja ga volim, ali ne znam kako ću da podnesem to što će mi on reći. Janjuš ima te neke reakcije kada se naljuti i prebaci, po njegovoj faci sa vrata smo videli da je bilo nešto loše, zato nisam odmah priša. Volela bih da mu budem podrška i provodim dane sa njim. Bilo bi mi teško da me odbije - istakla je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading