ANA ĆURČIĆ POSTAJE VODITELJKA! Otkrivamo ŠOK detalje angažmana bivše učesnice "Zadruge" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se na male ekrane!

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, po svemu sudeći, uskoro će postati voditeljka i novo lice jedne televizije. Naime, kako je otkrila u razgovoru za Republiku kada smo je nedavno posetili u njenom novom domu, nekadašnja zadrugarka će pored salona i kozmetičarskog posla kojim se trenutno bavi dobiti novu ulogu u svetu medija.

- Radim nešto što se tiče televizije... To mogu da ti kažem, a više detalja ću ti otkriti kada budem mogla - nasmešila se Ćurčićeva našem novinaru, a kada smo je pitali da li to znači da postaje voditeljka, bivša zadrugarka je potvrdila:

Republika

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić postaje voditeljka

- Pa, volela bih! Ali, specifično čega... Interesantno se nešto sprema, ali ne mogu ništa više da otkrijem, tek treba da pregovaram o svemu tome.

Podsećanja radi, kako nam je otkrila, Ana Ćurčić će 2023. godinu pamtiti po izdaji, ali i po, kako kaže, velikom prelomu duše koji joj se desio.

Pamtiću ovu godinu po izdaji, razočarenjima, velikoj boli, jednom velikom prelomu duše. Nemam ja rane iz rijalitija, rijaliti sam ja, što se kaže, prebolela. Nemam ni neka vraćanja. Naravno da se setim nekih stvari, pogotovo sad kada pišem knjigu, pa se dosta stvari vraća. Koristim svaki trenutak da svoje misli ne usmeravam ka tome i to je u mom srcu stavljeno u posebnu fioku. Svoj život bih sumirala u tri reči: ideš, padneš, ustaneš! Svima nama se to desi u životu, a dobro je kada padneš, pa se podigneš. Da sam bila na dnu - jesam, ali ljudski je patiti, voleti, plakati i biti povređen. Isto tako je sve to lepo i hrabro reći - priznala je bivša zadrugarka nedavno za naš portal, te nastavila:

Mnogo puta sam pala u životu. Sticajem okolnosti sam pala zbog mnogih svojih životnih situacija, pala sam i bilo mi je jako teško da ustanem. Ova godina spada u one godine kada mi je bilo najteže da ustanem. Nisam ja još uvek sva svoja i u svom elementu, ali s obzirom na to da je nova godina, obično nam svi kažu da kreću novi počeci i divni, srećni krajevi, ali ja želim sebi samo zlatnu sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
WOW

11.01.2024 18:39

Kako voditeljka sa onim unjkavim ,krecavim i kmezavim glasom ?

svetlana

13.01.2024 21:06

@WOW - Ko sve nije kod nas voditelj! Uzas!