MILICA NAKON OKRŠAJA SA MENSUROM UHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: Isplivala velika istina na videlo (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad nije bila srećnija!

MILICA NAKON OKRŠAJA SA MENSUROM UHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: Isplivala velika istina na videlo (FOTO)

Foto: ATA Images

Mensur i Milica

Velika pažnja je posvećena razgovoru Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašić koji se dogodio u "Eliti". Naime, Milica je glumila Drvo mudrosti i na taj način uspela da ispita svog bivšeg dečka sve vezano za sebe i njihovu prošlost. Mensur je bio surov te je istakao da je Veselinovićeva bila njegova  životna greška što je Paraćinku sigurno barem malo zabolelo.

Ona se oglašavala nekoliko puta preko Instagrama tokom svog učešća u emisiji Pitanja novinara.     

- Koliko god da sam ja pogrešila u šestici, nisam tražila da pređe preko toga, ali zašto ima potrebu da me komentariše? Nisam ga pomenula u ružnom kontakstu, rekla sam da sam uz njega sazrela. Podrška je njemu poslala parfem i on je mene odbacio. Start mu je dobar, miran je, ja to podržavam. Berovatno je video da ne prolazi priča žrtve već treću godinu, pa je promenio bar to. Ja mu želim svu sreću - govorila je Milica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović

Ipak, Milica nije gubila dobro raspoloženje tokom snimanja te je objavljivala srećne objave na društvenim mrežama. fanovi su bili oduševljeni, a svi su istakla da je bivša zadrugarka sada lepša nego ikad. 

Milica je takođe potvrdila putem storija na Instagramu da se na Novom Beogradu susrela sa bivšim zadrugarom i nekadašnjim cimerom u Šimanovcima Miljanom Vračevićem. Njih dvoje su veliki prijatelji a to su potvrdili i ovaj put dok su delili objavu gde imaju širok osmeh na licu. Pretpostvaljamo da je Vračević želeo da pruži podršku Milici u ovom trenutku. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milica Veselinović i Miljan Vračević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading