MILICA VESELINOVIĆ ULAZI U ELITU: Ovo je njena taktika za suočavanje sa Mensurom!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremna za rijaliti i rat sa bivšim dečkom.

MILICA VESELINOVIĆ ULAZI U ELITU: Ovo je njena taktika za suočavanje sa Mensurom!

Foto: ATA Images, PINK

Bivša zadrugarka Milica Veselinović večeras je specijalni gost u emisiji "Pitanja novinara". Ona je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i pripadnicima sedme sile. Ona je govorila o Mensuru Ajdarpašiću, pa priznala kako bi se ponašala kad bi postala deo rijalitija "Elita". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veselinović

- To je više od prijateljstva bilo. Mensur da je hteo nešto, mislim on je rekao da je zauzet emotivno, ali da je prošao neki period desilo bi se nešto. Teodora da je njegov tip, njegove devojke, pa i nismo baš slične. On je jedna osoba napolju, a druga unutra, tako da on nema tip. Ja znam da je on bio sa tom devojkom dok sam bila u rijalitiju, a kad sam izašla za 10 dana se okončala veza. Ja ne znam zašto, niti me zanima. On možda čeka tu devoku, ako je to ta. On je bio sa njom, pa je ušao... Možda očekuje nju, od mene nema ništa i od te priče. Sve i da se ja pojavim sad, sve i da uđem hipotetički Mensura neću da gledam, gledaću ga kao i sve ostale i isto ću da ga komentarišem kao i ostale. to je trajalo, ali ja sam otišla svojim putem - govorila je Milica. 

Mnogi su shvatili da je Milica ovom rečenicom najavila svoj ulazak u Elitu i odmah otkrila kako će se ponašati prema svom bivšem dečku Mensuru. 

- Bila je emisija, imao je gostovanje sa Anđelom Đuričić, mi smo pisali sa lažnog profila. Bila je afera da li su se njih dvoje videli, a on je pisao: "Ljubavi moja, ne brini" - rekla je Milica, a onda otkrila šta bi mu rekla kad bi sad ušla u rijaliti:

- Sad da uđem izabrala bih top pesmu, sa svima se pozdravila. Naša komunikacija bi bila samo za crnim stolom, moja reč protiv njegove.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading