KARLEUŠA I KOŠARKAŠ MOGLI DA SPREČE SKANDAL S DUŠKOM! Evo gde su prvo UGOVARALI SASTANAK sporne noći!

Autor:

Zabava

10.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal s Tošićem je mogao biti izbegnut, jer je par, kako smo saznali, morao sve da spreči jer su se pre njegovog dolaska kod Jelene kući, dogovarali da se vide kod Nikole.

KARLEUŠA I KOŠARKAŠ MOGLI DA SPREČE SKANDAL S DUŠKOM! Evo gde su prvo UGOVARALI SASTANAK sporne noći!

Foto: Tom Goyvaerts / Zuma Press / Profimedia, Foto: Nebojša Mandić

Karleuša i Nikola Jovanović

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme je u vezi sa 16 godina mlađim košarkašem Nikolom Jovanovićem, ali uprkos tome što se faktički ni ne kriju od javnosti, ne žele vezu da stavljaju u prvi plan. Naime, kako se danima pisalo o tome kako ih je Duško Tošić uhvatio u vili usred noći, nakon čega je napravio karambol, sada su isplivale nove informacije.

Skandal sa Tošićem je mogao biti izbegnut jer je par, kako smo saznali, morao sve da spreči jer su se pre njegovog dolaska kod Jelene dogovarali da se vide kod Nikole. 

Foto: Tom Goyvaerts Zuma Press Profimedia, ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 

- Jelena i Nikola su vagali gde bi bilo najbolje da se sastanu jer su planirali večeru, pa onda, što se kaže, da uživaju u ostatku večeri. Naravno, javno mesto nije bila opcija, a kako je Jelenu mrzelo da se sprema i odlazi kod njega, rekla je da je najbolje da dođe on kod nje. Nikola je pristao, sve je bilo super dok Duško nije došao. Njega niko, naravno, nije očekivao jer je ranije najavio da neće biti tu, ali se brzo ispostavilo da su mu se planovi promenili - otkriva nam izvor i dodaje:

Foto: Instagram printscreen

Nikola Jovanović

 

- Dalje već znate šta se desilo. Duško je pobesneo i ostalo je istorija! Nije ovo trebalo Jeleni, ali, kao što znate, ona iz svake situacije izađe kao pobednik, tako da ni ovo neće da je pokoleba! 

Foto: Tom Goyvaerts/Zuma Press/Profimedia, Foto: Dragan Kadić

Nikola Jovanović i Jelena Karleuša

 

Podsećamo, kako je za Republiku ranije otkrio dobro upućen izvor, pevačica se već duže vreme druži s košarkašem, te se i redovno posećuju, a na društvenim mrežama mu redovno lajkuje fotografije. 

Foto: ATA Images, Republika.rs

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Xndmfmfm

10.06.2024 15:34

Bacila se u promet Jeca udaraju fudbaleri košarkaši kriminalci političari razvlače je ko grilonku

Odgovori 145 27
Nora

10.06.2024 15:44

Mnogo je zgodan i lep dasa.

Odgovori 75 11
Sabac

10.06.2024 16:25

Sreca sto je Tosic G-din. Sta bi da je neki dilkan? U njegovu kucu dovesti svalera!!!!! Ona je bolesns i uvek laka roba bila

Odgovori 173 27
Ana

10.06.2024 17:03

Kako je nije sramota da dečka dovodi u kuću, ima dve ćerke. Nikola mozga nema, lep i mlad ne znam šta vidi u Jeleni. Definitivno su muškarci izgubili svaki kriterijum.

Odgovori 197 19