PINK POTVRDIO: HITAN ULAZAK U ELITU! Stiglo vanredno SAOPŠTENJE, produkcija donela ŠOK ODLUKU pred kraj rijalitija!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef pripremio iznenađenje za sve učesnike!

PINK POTVRDIO: HITAN ULAZAK U ELITU! Stiglo vanredno SAOPŠTENJE, produkcija donela ŠOK ODLUKU pred kraj rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Pink

Svi ljubitelji rijaliti šou-programa "Elita" sutra uveče će imati priliku da uživaju u nezaboravnom provodu u kazinu. Naime, kao i svakog utorka, odmah nakon emisije "Amidži šou", gledaoci će moći da prate direktan prenos žurke koja će biti održana u Beloj kući. Ovog puta, atmosferu će dovesti do vrhunca dobro poznati DJ Neba, koji će svojim setom sigurno uzburkati emocije takmičara i publike.

Pored toga, kako prenosi Pinkov portal, pevačica Vanja Mijatović će dodatno upotpuniti izuzetnu atmosferu svojim nastupom.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vanja MIjatović ulazi u Elitu

Nema sumnje da će prisustvo DJ Nebe i Vanje Mijatović garantovati nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Njihovi nastupi sigurno će izmamiti osmehe na lica takmičara i publike, a atmosfera u kazinu "Elite" sigurno će biti neprevaziđena.

Republika

Foto: Promo foto

DJ Neba

Podsećanja radi, pevačica Vanja Mijatović kaže da je bivšem dečkom pevala na svadbi, a sa kojim je prethodno izgubila nevinost, o čemu je otvoreno govorila za medije, pa su mišljenja oko ovoga podeljena. Dok jedni cene to što je iskrena do koske, drugi ipak misle da ovakve stvari treba zadržati za sebe.

Bila sam jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim, on je kao i 99 posto momaka bio skot, pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala na svadbi... Al' dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me je baš povredio - ispričala je Vanja tada, prenosi portal 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading