BIVŠA ZADRUGARKA UPALA U "ELITU"! Pojavila se na vratima Bele kuće, uživo u programu NAPALA učesnike! Sve se ORILO od haosa (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani ulazak u rijaliti iznenadio gledaoce!

BIVŠA ZADRUGARKA UPALA U "ELITU"! Pojavila se na vratima Bele kuće, uživo u programu NAPALA učesnike! Sve se ORILO od haosa (FOTO)

Foto: Printscreen

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" gledaoci su imali priliku da svedoče haosu koji je nastao za vreme razgovora Ermine Pašović sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem. Naime, Ermina je odlukom produkcije s Velikim Šefom na čelu sinoć ušla na imanje u Šimanovcima da bi otvorila temu o odnosu između Sandre Rešić i Matee Car, što je dovelo do burne reakcije učesnika.

- Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka odrekla. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo. Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, a kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Ona je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude... Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina ušla u "Elitu" zbog Matore i Đedovića

- Vas tri ste katastrofa. Je l' se niste vas tri pljuvale međusobno - rekao je Đedović.

- Jedina svađa je bila vezano za kumstvo, tu sam haos napravila, to je sve istina. Zašto bih ja tebi pljuvala Rešićku, a znam da si dobar s njom, ja nju očima ne mogu gledati. Ja kažem da si ti dobar, nigde logike. Meni si napravio pakao od života. Je l' si ti mene hvatala za si*e - rekla je Ermina.

- Nisam nikada - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina ušla u "Elitu" zbog Matore i Đedovića

- Danas sam vila uz vas, ja sam sve vreme ćutala, ti me ne intresuješ za 10 života, imaš svoje prijatelje - rekla je Ermina.

- Ja sam poštedeo Rešićku?! Niko od vas nije znao - rekao je Đedović.

- Šta treba, zbog Anite da se odreknem nje?! Ja sam nju prihvatila nakon svega. Ja sam sa Anitom spustila loptu zbog tebe... Ja sam dobila dokaz da je Rešićka upetljana, ja se svađam u emisiji sa Mateom, ona joj piše sve protiv mene. Matea je nju počela da snima od januara, sve sam skupljala i ćutala. Moj plan je bio da, kada vi izađete, pustim Rešićku da ti kaže laži i da ti pokažem. Mojoj mami nije dobro, predinfarktno stanje zbog vas - rekla je Ermina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina ušla u "Elitu" zbog Matore i Đedovića

- Ja sam apsolutno ubeđen da ste vi sve znali - rekao je Marko.

- Mene ne intresuje niko živi, ja sam ovde došla zbog sebe. Uvek si iznosio o meni ono što ti je neko drugi rekao, a ja nisam to radila za tebe, jer bih bila ista kao i ti... Ja sam Ivanu napisala da je Rešićka, ne ti Đedoviću - rekla je Ermina.

- Znači on hoće da napakosti meni... Sandra Rešić i Matea imaju veze sa čitavom pričom. Je l' znala Matora - pitao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina ušla u Elitu zbog Matore i Đedovića

- Ne znam... Matea je demantovala sve da si ti znala, da nisi ništa znala i sve to. Ona je isto demantovala da nisi znala. Ona je pitala Rešićku: "Možda me je Marko znao zbog Srede Adams", Rešićka je napisala: "Moguće" - rekla je Ermina.

- Odakle njih dve zajedno - pitao je Đedović.

- Njih dve su zvale Mateu u taksiju. Ja iznosim sve što imam snimljeno. Ona je zvala tvoju mamu i plakala joj da je sve učinila kako bi tebe spasila - rekla je Ermina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina ušla u Elitu zbog Matore i Đedovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

11.06.2024 15:55

Gadura, ova veštačka... Bila grdosija živa, a abronoša oduvek !! Dva oka u glavi bi posvađala, i samo tada je srećna , bolesnica ! Zla osoba ! NIKAD neće biti srećna... možda ako bi svakog sa svakim posvađala... Teško kući u kojoj je ... Ološ !