POZNATO STANJE VIKI MITROVIĆ NAKON JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Saznala se ISTINA nakon 30 sati ĆUTNJE, jedna stvar je UBIJA! ŠOK!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašvanje bivše zadrugarke nakon saobraćajne nesreće!

POZNATO STANJE VIKI MITROVIĆ NAKON JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Saznala se ISTINA nakon 30 sati ĆUTNJE, jedna stvar je UBIJA! ŠOK!

Foto: Printscreen RTV Pink, Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Viktorija Viki Mitrović, preksinoć je doživela stravičnu saobraćajnu nesreću, tokom koje je zadobila teške telesne povrede u sudaru sa autobusom na putu iz Ljubljane za Beograd. Kako se saznaje, u trenutku udesa, starleta je bila u kolima sa svojim dečkom, a nakon nezgode hitno je hospitalizovana i prebačena na odeljenje intenzivne nege, gde je navodno ležala u komi.

Viki se sada prvi put oglasila nakon saobraćajke, te otkrila u kakvom je trenutno stanju, ne želeći previše da otkriva detalje nesreće koja ju je nedavno zadesila.

- Ja sam upravo puštena iz privatne klinike, osećam se dobro. Ne bih želela puno da komentarišem zbog mog deteta i roditelja. Svi su oni bili u šoku jer se nisam javljala gotovo 30 sati. Sada je najbitnije da je sve u redu - rekla je bivša zadrugarka, prenosi Pinkov portal, a zatim istakla da je trenutno u procesu oporavka:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Viki Mitrović se oglasila nakon saobraćajke

- Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno... Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo!

Podsećanja radi, samo nekoliko sati pred stravičan udes, Viki Mitrović je podelila emotivan video sa svojim trenutnim partnerom, na kom je delimično sakrila njegovo lice. Naime, kako se može videti, Mitrovićeva je podela trenutak na kom je on ljubi u obraz, dok ona sa lica ne skida osmeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading