ASMINOVO JAVNO SAOPŠTENJE SLEDILO STANIJU! Ovoga se najviše PLAŠILA, zanemela od STRAHA kada je saznala (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletu strefio šok kada je videla šta joj je partner priredio!

ASMINOVO JAVNO SAOPŠTENJE SLEDILO STANIJU! Ovoga se najviše PLAŠILA, zanemela od STRAHA kada je saznala (FOTO)

Foto: Facebook, Tv Pink

Starleta Stanija Dobrojević već nekoliko meseci uživa u vezi sa Asminom Durdžićem, a nakon turbulentnog perioda koji je obeležio njihov odnos, situacija je sada drastično mirnija. Asmin redovno na društvenim mrežama objavljuje slike svoje devojke, a ovoga puta je uslikao njenog psa Pabla i uz fotografiju napisao šaljivu poruku.

Naime, Durdžić je istakao da Stanijin kućni ljubimac voli da sluša narodnjake, dodajući u šali da se nada da starleta neće biti ljuta ako Pablo zalaje na neku pesmu od poznatih folkera.

- Pablo samo sluša narodnjake! Nadam se da Stanija neće da se ljuti kad joj Pablo zalaje nešto od Mitra Mirića, Šabana Šaulića, i tako dalje - poručio je Asmin, a javnost je ostala uskraćena za starletin odgovor na ovu šalu. 

Republika

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Asmin objavio sliku Stanijinog psa

Podsećanja radi, bivša partnerka Asmina Durdžića i majka njegovog deteta, Aneli Ahmić, nedavno je saopštila da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ova vest izazvala je šok u "Eliti", a prva reakcija bivšeg košarkaša bila je sumnjičava. Međutim, nakon što je Aneli ponovila test i potvrdila trudnoću, Janjuš je bio zatečen. Ipak, nakon prvobitnog šoka, on je prihvatio situaciju i izrazio podršku Aneli.

Međutim, tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Pretres nedelje", Ahmićeva je saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona, ni Janjušević nisu planirali dete.

Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli za crnim stolom, što je vidno uznemirilo Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading