PORODICA SE ODREKLA UČESNICE "ELITE"! Hitno morala da NAPUSTI rijaliti, napolju je dočekao MUK: Niko joj se NE JAVLJA!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija zgrožena izjavama porodice!

PORODICA SE ODREKLA UČESNICE "ELITE"! Hitno morala da NAPUSTI rijaliti, napolju je dočekao MUK: Niko joj se NE JAVLJA!

Foto: shutterstock

Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, nedavno je napustila rijaliti šou program "Elita" i ispala iz trke za glavnu nagradu od 100.000 evra. Po izlasku, bivša učesnica najavila je da će otkriti neke nove informacije o svom turbulentnom odnosu s bivšim partnerom Darjanom Radumirovićem.

Međutim, kako za to još nije došlo vreme, Sneža je istakla da se iznenadila svojim napuštanjem "Elite", te da zaslužuje bolji plasman, a zatim otkrila detalje odnosa sa porodicom.

- Očekivala sam da sam najomraženija i najosuđenija od naroda zbog nekih stvari koje i nisam radila. Kad sam izašla, shvatila sam da sam i dalje voljena i prihvaćena. Nisam dobila nijedan negativan komentar, tako da sam zadovoljna učešćem. Smatram da sam zaslužila čak i superfinale, zato što sam bolji čovek od 80 posto ljudi tamo i bila sam iskrenija od 90 posto ukućana - počela je Sneža, te se nadovezala na svoju porodicu, koja je se, po svemu sudeći, odrekla, jer se još nije čula s njima:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

Nisam se čula sa ocem, čitala sam sve što je izjavljiva i zgrožena sam tim lažima. Sa sestrom se nisam čula, verovatno je s tim bivšim dečkom, pa me pljuje. Imam prepiske u kojima je pričala za svoje dete. Nemam problem da to iznesem. Čula sam se s bakom, odlično je i ništa mi nije zamerila. Ona me je ispratila u rijaliti, pa su mi bile čudne izjave koje je ona kao izgovorila. Nemam problem da dođem s njom u emisiju, ono je sve laž. Zgrožena sam naslovima na internetu, ja nisam nasilnica. Baku volim najviše na svetu, mislim da će to ona sama demantovati - kazala je Sneža, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading