RECITE GDE JE TELO MOJE UNUKE DA IMA DEKA GDE DA JOJ ZAPALI SVEĆU! Vapaj Dankinog dede kida srce na komade: To jutro mi je potrčala u zagrljaj, a onda...

Autor:

Hronika

10.06.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je svima, pogotovo njenoj majci Ivani.

RECITE GDE JE TELO MOJE UNUKE DA IMA DEKA GDE DA JOJ ZAPALI SVEĆU! Vapaj Dankinog dede kida srce na komade: To jutro mi je potrčala u zagrljaj, a onda...

Foto: facebook, ST/Dragan Kadić

Nakon izjave Srđana Jankovića da na dan nestanka nije video devojčicu cela porodica Danke Ilić se dodatno uznemirila zbog jezivih tvrdnji osumnjičenog da Danku nikad nije video, kao i da je nije udario službenim kolima.

Naime, nakon majke i oca, koji su bili van sebe kada su čuli šta je Jankovć izjavio, Dankin deda Milan Ilić molio je ubice da kažu gde je telo njegove unuke.

Znam da je bilo zakazano ponovno saslušanje jednog od ubica moje unuke, ali nisam znao kad je tačno, a i ko je mogao da zna da li bi uopšte nešto otkrio, evo koliko je vremena prošlo. Kako možemo da budemo, život mora da se nastavi dalje, ali je teško svima, pogotovo njenoj majci - rekao je za Kurir deda devojčice iz Bora.

Dankin deda Milan je nedavno rekao da nikako ne može da prihvati ono što ih je, kao porodicu, zadesilo.

- Neka kažu gde je telo moje unuke da ima deka gde da joj zapali sveću, da zna gde počiva. Tog dana, kada je nestala, poslednji put sam je video. Otišli smo supruga i ja da pričuvamo Danku i njenog brata, dok je Ivana otišla do opštine nešto da završi. Inače, supruga ih je čuvala često i na nju su navikli. Ranije je bilo, kad nas deca vide, uvek prvo trče kod babe, međutim, tog dana je moja Danka potrčala dedi u zagrljaj. Ja baš kažem supruzi u tom trenutku: "Ju, ovo će sneg da pada. Neverovatno mi je…" Igrali smo se, šalili i, kad se svega toga setim, samo mi je teže. Nije mi dobro kada joj vidim sliku na internetu i televiziji, suze same idu i samo se pitam da li je to moguće... - kroz suze je nedavno rekao Milan Ilić za medije.

Podsećanja radi, osumnjičeni Srđan Janković je pred tužilaštvom izjavio da nije učestvovao u ubistvu Danke Ilić, koje se navodno dogodilo 26. marta u Banjskom polju.

- Ja toga dana devojčicu uopšte nisam video, zapravo je nisam video nikada u životu - izjavio je navodno Janković na saslušanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading