HITNO OGLAŠAVANJE ANELINE SESTRE! SITA VAN SEBE ZBOG AHMIĆKINE PRIČE O ODLASKU NA KIRETAŽU! Poručila joj samo jedno!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala je da reaguje...

HITNO OGLAŠAVANJE ANELINE SESTRE! SITA VAN SEBE ZBOG AHMIĆKINE PRIČE O ODLASKU NA KIRETAŽU! Poručila joj samo jedno!

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, kaže da njena rođaka neće ići na kiretažu kad izađe u spoljni svet kako priča. Ona tvrdi da je u pitanju samo Anelina zbunjenost i činjenica da od Janjuša kad je ljuta ne može da pobegne u zatvorenom prostoru, pa su emocije prenaglašene.

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sita i Aneli Ahmić

 

- Ovo što Aneli priča nema veze sa životom. Ona će kad se smiri da prihvati činjenicu da će sa njim da ima bebu, tako da tu neće biti problema. Znam ja da je ona svesna i da će nakon izlaska biti još svesnija. Dok je u Eliti, to je zatvoren prostor, osuđeni su jedno na drugo tako da ne mogu da se iskontrolišu. Svesna je ona svega, i zna i sama da napolju do toga nema ništa - rekla je Sita za Pink.rs.

Podsećamo, Aneli je već neko vreme van sebe zbog svađa sa Janjušem, pa planira da ode na kiretažu jer smatra da je dete teška opcija za oboje, jer se dovoljno ne vole. 

Foto: youtube.com/TV1

Sita i Aneli Ahmić

 

Mislim da ne može ništa da se promeni, saznali smo za bebu, pa se ništa nije promenilo. On se, po mom mišljenju ne menja, u suštini lažem ja sebe, možda i on sebe, ne znam. Ja smatram da ništa loše ne radim. Njemu je tovarenje na kičmu je da te vređa, to je ono čega se ja plašim. Ne mogu da budem otvorena, koliko mogu s Drvetom na primer, ali kada meni dođe Darko i postavi mi pitanje. Ja sada razmišljam kako će meni neko da postavi pitanje, a onda će on da skoči na mene. Meni te njegove reakcije jako smetaju. Juče u rehabu ležimo, raspravljamo se i onda on dođe i zagrli me, ja mu govorim da nije u pravu. Nije u redu da se on brčka tamo, a nebitno da li je Maja tamo ili sve to. On bi izludeo da ja tako. On je meni govorio da se nikada tu nisu poljubili, onda sam ja videla klip za Novu godinu. Nikada nisam gledala njihove ljubavne klipove, ja sam gledala te njihove tuče. Kaže mi Slađa: "Možda je više i nju voleo, nego tebe", naravno da me poljulja. Kada dobije ovde pitanje da su bili u vezi i nešto, ne negira to, a meni je govorio: "Kakva veza?", što se ne digne?! Ne znam, više stvarno nisam pametna oko toga šta treba da radimo - rekla je Aneli ranije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading