ZVEZDAN SLAVNIĆ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Nakon robije i rijalitija uplovio u novu PROFESIJU, pala odluka uživo!

Autor: P. R.

Zadruga

04.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši robijaš odlučio da uplovi u estradne vode!

ZVEZDAN SLAVNIĆ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Nakon robije i rijalitija uplovio u novu PROFESIJU, pala odluka uživo!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

Diskvalifikovani učesnik rijalitija šeste sezone "Zadruga" i bivši robijaš, Zvezdan Slavnić, rešio je da se poslovno usmeri i opredeli.

Naime, Slavnić je pored prihoda koje dobija putem društvene mreže TikTok, odlučio da stekne profit na drugi način. Bivši zadrugar često je kritikovan od strane javnosti da na pomenutoj mreži "prosi", a izgleda da je tome došao kraj.

- Razmišljam se da li da pevam ili da budem estradni menadžer, jer dosta pevača znam - pričao je u uključenju uživo na pomenutoj socijalnoj platformi, a na pitanje ljudi koji ga prate - da li bolje svira ili peva, odgovorio je:

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Zvezdan Slavnić tiktok

- Sviram klavijaturu, ali bolje pevam. Sad mi je glas pukao, jer sam pevao pod šatorom - priznao je Zvezdan, međutim, pratioci su ostali uskraćeni za njegovu izvedbu.

Podsetimo, Slavnić je javnosti bio poznat kao sin slavnog košarkaša, Zorana Moke Slavnića.  Osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu. Dodatno je zainteresovao javnost svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga" i privatnim aferama koje su se događale pred milionskim auditorijumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

04.10.2023 16:00

I Zvekan postaje pevačica?