UČESNIK ELITE NASRNUO NA CIMERKU: Mučki dozivala obezbeđenje, opsadno stanje u Šimanovcima (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gnusnih uvreda, takmičar rijalitija se zverski zaleteo na devojku!

Tokom prethodne večeri na imanju u Šimanovcima održana je još jedna žurka, kao i svakog utorka, međutim, ni ova nije prošla bez haosa i hitne reakcije obezbeđenja, koje je odmah sprečilo sukob koji je i te kako mogao da eskalira.

Naime, Jovana Cvijanović optužila je Borislava Terzića Terzu da joj je ukrao piće na žurci, ali kada je učesnik "Elite" to čuo, dobio je pomračenja uma, te je žestoka napao cimerku pokušavaši i da se, pored monstruoznih uvreda, fizički obračuna sa njom.

- Optužuje me za vino, je*em li joj ja mater ja i vino njeno... Je*em li ti mamicu i celu familiju, nemoj da ti glavu sad otkinem, jesi li čula - urlao je Terza, dok se Cijanovićevoj unosio u facu, te nastavio da iznosi gnusne psovke i uvrede.

- Ništa mu nisam rekla, ne znam zašto se tako ponaša. Obezbeđenje, molim vas - pravdala se Jovana pristunim cimerkama, dozivajući i obezbeđenje da reaguje, a Terzić se zatim zaleteo na nju.

- Je*baću ti ja sve, završiće se ovaj rijaliti - vikao je Terza dok ga je obezbeđenje sprečavalo da napravi haos na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Terza Elita 7 Zadruga

- Otrezni se prvo - dobacila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading