CRNOGORAC UPORAN DA VRATI BIVŠU ROBIJAŠICU: Nikola se pretvorio u uhodu, ne odustaje od POMIRENJA sa Teodorom!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par sve bliži novom pomirenju, Bukilić dao po gasu da dobije drugu šansu.

CRNOGORAC UPORAN DA VRATI BIVŠU ROBIJAŠICU: Nikola se pretvorio u uhodu, ne odustaje od POMIRENJA sa Teodorom!

Foto: Republika.rs

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić odlučili su jedno drugom da pruže novu šansu, pa su spustili loptu i nastavili druženje, koje polako vodi ka pomirenju. Iako je on u izolaciji boravio sa Teodorom Delić, jasno je da i dalje nije preboleo bivšu devojku, oko koje neprestano obleće.

Nikola je odlučio da da sve od sebe kako bi se izborio za novu šansu kod Teodore Radoičić, pa ju je pratio do hotela, gde ona trenutno boravi jer ju je ovonedeljni vođa Milica Veličković izabrala za omiljenu osobu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić

Teodora je na nekoliko načina pokušavala da ga se reši, kako bi iskoristila slobodno vreme da malo odmori i legne u krevet, ali ju je on upozorio da će nastaviti da je prati i da će je gledati kako spava. Radojičićeva je uspela da mu utekne i uđe u hotel, a Nikola je otišao svojim putem. 

- Šta ćeš da radiš? Ja ću da spavam - rekla je Teodora.

Da te pratim, da te gledam dok spavaš - poručio je Bukilić, ali se to ipak nije dogodilo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić

Podsećamo, njih dvoje su bili bliski od samog početka rijalitija, a iako su samo par dana proveli u ljubavnoj vezi, mnogi cimeri smatraju da će se ponovo pomiriti i da su emocije između njih očigledne. Teodora je rekla nekoliko puta da želi da izbegne vezu sa Bukilićem jer vidi da nisu dobri jedno po drugo, ali izgleda da je strast jača od njih i da je pitanje trenutka kad će doći do pomirenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading