ZADRUGARKA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Zadobila ozbiljne povrede, lekari je ne ispuštaju iz vida!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi.

ZADRUGARKA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Zadobila ozbiljne povrede, lekari je ne ispuštaju iz vida!

Foto: Shutterstock

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović sinoć je imala tešku saobraćajnu nesreću na putu iz Ljubljane za Beograd. Ona je bila u kolima sa dečkom, a sudarili su se sa autobusom.

Kako saznaje Pink, ona je tokom udesa zadobila teške povrede.

Bivša zadrugarka, Viktorija Mitrović, veoma je aktivna na OnlyFansu, koji joj je, kako i sama kaže, glavni izvor prihoda, međutim, sve provokativnije fotografije objavljuje i putem Instagrama.

Iako su njeni brojni pratioci navikli da ona uglavnom na svojim profilima na društvenim mreža kači vrele i provokativne slike, juče se desio pravo šok, a prizor koji je podelila, malo je i preplašio njene pratioce. Naime, bivša zadrugarka podelila je snimak na kom gori velika količina sena i kako se ona i njeni prijatelji huškaju da skoče. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Viktorija Mitrović

 

Kako niko osim nje nije imao hrabrosti da to ivede, Viki su usnimili kako se zaleće ka velikom plamenu živi vatre, ali na kraju samo skakuće pored nje, što je i dalje jako rizično i sebi je mogla da zaruši zdravlje i zadobije ozbiljne opekotine. 

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za "Elitu" i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo, niti je produkcija potvrdila da će ona postati deo ove sezone, a ostaje da vidimo u narednim vanrednim ubacivanjima da li će doći do promene i da li će Viktorija Mitrović ponovo biti deo rijaliti takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading