MLAĐA ĆERKA OTPRATILA TOŠIĆA NA INSTAGRAMU: Ovako je Nika reagovala na objave svojih roditelja sa male mature posle njihove DRAME NA DEDINJU!

Autor:

Zabava

09.06.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža zaključili na čijojoj su deca strani!

MLAĐA ĆERKA OTPRATILA TOŠIĆA NA INSTAGRAMU: Ovako je Nika reagovala na objave svojih roditelja sa male mature posle njihove DRAME NA DEDINJU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Instagram/Nika Tošić

Nakon incidenta koji se juče dogodio u porodičnoj vili između Jelene Karleuše i Duška Tošića, njihova mlađa ćerka Nika sinoć je zablistala na maloj maturi.

Naime, uoči Nikine proslave drama njenih roditelja bila je glavna tema medija, kao i društvenih mreža, jer je mnoge zanimalo šta se to desilo u njihovom domu na Senjaku.

Međutim, ono što su pojedini korisnici društvenih mreža zapazili je da je Nika otpratila Duška na Instagramu.

Nika je Duška otpratila sa Instagrama i to je jedini odgovor na sva pitanja koja danas imate o situaciji Karleuša-Tošić. Deca najbolje rezonuju situacije i uvek su na pravoj strani. Žao mi je što ovo delim, ali istina se mora znati - objavila je jedna tviterašica.

Republika

Foto: Printskrin Tviter

Tviterašica primetila da se otac i ćerka ne prate na Instagramu

Tošić je, bez obzira na tu činjenicu, ponosno objavio njene fotografije sa mature, dok je Nika na svom profilu podelila samo emotivne izjave svoje majke Jelene.

- Voli te mama, anđele moj! Uživaj na maloj maturi sa svojim drugarima i čestitam na najboljim ocenama i najboljem uspehu! Mami veća sreća ne treba - napisala je Jelena.

Republika

Foto: printskrin instagram

Nika Tošić podelila maminu objavu na svom profilu

Treba ipak istaći da nije poznato od kada se otac i ćerka ne prate na pomenutoj društvenoj mreži i da li je to uopšte pokazatelj njihovih porodičnih odnosa.

Karleuša nikada do sada nije govorila kako ćerke Atina i Nika gledaju na njihov brak, pa ni kada je Duška prijavljivala policiji za nasilje.

Ona se i juče povukla iz cele priče i odustala od toga da Tošića krivično goni, kako mnogi pretpostavljaju, upravo zbog toga što je on, pre svega, otac njene dece.

U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je JK posle incidenta putem svog Instagrama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

09.06.2024 16:29

Sram je bilo nedoličnog ponašanja život joj je dao

Odgovori 11 2
Ana

10.06.2024 00:35

Sramno je šta rade svojoj deci, zar treba da imaju loše odnose sa ocem ili majkom. Ne mogu da verujem da su toliko glupi da ne brinu o interesima svoje dece. Pet godina ne komuniciraju a žive zajedno, retardi.