JEZIV DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO PRILIKOM HAPŠENJA KOSTE KECMANOVIĆA! Tada je izgovorio rečenicu koja LEDI KRV U ŽILAMA: Ja sam PSIHOPATA, a onda...

Autor:

Hronika

09.06.2024

15:57 >> 19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji nije pružao otpor.

JEZIV DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO PRILIKOM HAPŠENJA KOSTE KECMANOVIĆA! Tada je izgovorio rečenicu koja LEDI KRV U ŽILAMA: Ja sam PSIHOPATA, a onda...

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović izvršio masakr u školi

Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru, 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

Nakon zločina monstrum je sam pozvao policiju i rekao da je ubio svoje školske drugare jer je psihopata.

Ubrzo je uhapšen, policija ga je izvela na drugi ulaz, različit od onog na koji je ušao u školu i napravio krvavi pir. 

Prilikom hapšenja je bio prekriven jaknom preko glave i nije pružao otpor policajcima i imao je lisice na rukama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hapšenje Koste Kecmanovića

 

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Tanja

09.06.2024 16:07

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu kad je čuo za pucnjavu odjurio do škole a čim je čuo da je njegov najmlađi masovni ubica na svetu streljao decu i čika Dragana brže bolje odjurio do stana ko zna zašto? Oni renoviraju stan u kom nisu...imaju volje snage ,ili ko zna zašto .... Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu veštak ,DNK analize raznih bandi proglašavala neupotrebljivim.... Iste advokatske timove za koje je veštačila angažovala? Oni ga vaspitali, njihovo oružje oni ga vodali po raznim pucačkim aktivnostima. Sad hoće da su izvan zakona i sistema i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 47 21
Lola

09.06.2024 19:34

@Tanja - Kako zasto? Pa da sakrije nelegalno oruzje. Imao je dovoljno vremena.

Odgovori 35 4
Tijana

09.06.2024 21:12

Nije nam to promaklo! Zlocinac Kosta je sam sebi odma postavio dijagnozi, a ovi ga jos vestace! Dokle ce ga vestaciti!

Odgovori 27 6
Anci

09.06.2024 22:14

Ja ne znam zašto im neko od roditelja sam ne presudi jer monstrumi ne treba da žive a još manje da ih čuvamo. Oteže se kako bi se ološi izvukli! Ova država je kriminal čist.

Odgovori 25 5