NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNOG UDESA: Bivša zadrugarka neposredno pred saobraćajku bila u društvu ovog muškarca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.06.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bila sama u automobilu.

NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNOG UDESA: Bivša zadrugarka neposredno pred saobraćajku bila u društvu ovog muškarca! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović

Bivša zadrugarka, Viktorija Viki Mitrović, sinoć je imala stravičnu saobraćajku, kako saznaje Pink. Zadobila je teške telesne povrede, a lekari je ne ispuštaju iz vida i prate njeno stanje.

Samo nekoliko sati pred strašan udes koji su imali, bivša zadrugarka je podelila emotivan video sa svojim trenutnim partnerom, na kom je delimično sakrila njegovo lice. Viki je podela trenutak na kom je on ljubi u obraz, a ona sa lica ne skida osmeh. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Viktorija Mitrović

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za "Elitu" i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo, niti je produkcija potvrdila da će ona postati deo ove sezone, a ostaje da vidimo u narednim vanrednim ubacivanjima da li će doći do promene i da li će Viktorija Mitrović ponovo biti deo rijaliti takmičenja. 

U Zadruzi je započela vezu sa tadašnjim cimerom, Markom Osmakčićem, sa kojim je nešto kasnije zatrudnela, a sada, po svemu sudeći, uživa sa novim izabranikom. Još uvek nisu poznati detalji saobraćajne nezgode, a fanovi su zabrinuti sa Viktorijino zdravstveno stanje, o kom se ne zna mnogo za sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading