ŠOK NA ISPRAĆAJU ZOKIJA ŠUMADINCA: Muzika TREŠTI dok neutešna majka JAUČE, prijatelji stajali u ČUDU (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred sahrane pušten hit "Autotjun" sa kojim se bivši zadrugar i proslavio.

ŠOK NA ISPRAĆAJU ZOKIJA ŠUMADINCA: Muzika TREŠTI dok neutešna majka JAUČE, prijatelji stajali u ČUDU (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Čuveni šoumen Zoki Šumadinac sahranjen je danas u selu Natalinci, a jedan detalj izazvao je šok i nevericu.

Naime, oko pedesetak ljudi ispratilo je bivšeg zadrugara na večni počinak, a dok su mu kovčeg sapuštali u raku iznenada je usred tužng skupa pušten njegov hit "Autotjun" sa kojim se i proslavio.  

Odjednom je zatreštala muzika, dok su članovi porodice neutešno jaukali, a prijatelji pokojnika među kojima i jedna javna ličnost Husein Husa Alijević, stajali u čudu. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Majka Zokija Šumadinca neutešna

Emocije tokom sahrane Zokija Šumadinca bile su snažne. Njegova majka bila je neutešna, dok se sin nije odvajao od očevog sanduka. Zokijeva sestra je kroz plač ponavljala: "Moj brat", dok su prijatelji pružali podršku porodici koja je pretrpela veliki gubitak. Posebno dirljiv prizor bio je taj što se bivša supruga nije odvajala od sina, držeći ga čvrsto za ruku tokom celog događaja.

Zoki Šumadinac je stekao popularnost učestvujući u rijalitiju "Zadruga", a njegova pesma "Autotune" donela mu je veliku slavu. Međutim, mnogi smatraju da je bilo neumesno ovakav zvuk pustiti usred sahrane, koliko god da je pokojnik bio prepoznatljiv po ovom svom hitu.

- Donosim odluke da plivam sad kroz oblake, tako u nedogled, tako u nedogled, donosim odluke da plivam sad kroz oblake, jer pravim preokret, tako u nedogled - deo je Zokijeve čuvene pesme. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading