ŠTA SE DEŠAVA SA VIKI MITROVIĆ?! Upala u KOMU, tim lekara se bore za njen ŽIVOT, a reči porodice LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetka bivše zadrugarke se oglasila nakon stravične saobraćajke!

ŠTA SE DEŠAVA SA VIKI MITROVIĆ?! Upala u KOMU, tim lekara se bore za njen ŽIVOT, a reči porodice LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Viktorija Viki Mitrović, doživela je saobraćajnu nesreću, tokom koje je zadobila teške povrede u sudaru sa autobusom na putu iz Ljubljane za Beograd. Kako se saznaje, u trenutku udesa, starleta je bila u kolima sa svojim dečkom, a prema najnovijim informacijama, trenutno se nalazi u komi, na odeljenju intenzivne nege.

Ovim povodom se sada oglasila i Viktorijina tekta, Berta, koja ističe da porodica bivše zadrugarke nije upoznata sa njenim stanjem, kao i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao kako bi im preneli najnovije informacije.

- Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući - poručila je Berta, Viktorijina tetka, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink, Shutterstock

Viktorija Viki Mitrović imala saobraćajnu nezgodu

Podsećnja radi, kako su preneli pomenuti mediji, popularna učesnica rijalitija "Zadruga", Viktorija Viki Mitrović, prethodne noći je doživela stravičnu saobraćajku. Ona je tokom nesreće zadobila teške telesne povrede, a lekari je ne ispuštaju iz vida i prate njeno stanje.

Inače, samo nekoliko sati pred stravičan udes, bivša zadrugarka je podelila emotivan video sa svojim trenutnim partnerom, na kom je delimično sakrila njegovo lice. Naime, kako se može videti, Mitrovićeva je podela trenutak na kom je on ljubi u obraz, dok ona sa lica ne skida osmeh. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Viktorija Viki Mitrović sa dećkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading