OGLASIO SE PANTER POVODOM ODLASKA IZ PARTIZANA: Kapiten crno-belih poslao misterioznu poruku!

Autor:

Sport

10.06.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Amerikanac odlazi iz Partizana?

OGLASIO SE PANTER POVODOM ODLASKA IZ PARTIZANA: Kapiten crno-belih poslao misterioznu poruku!

Foto: star sport

Kako je ranije danas preneo Sport Klub, kapiten Partizana, Kevin Panter napušta crno-bele nakon tri sezone. Isti izvor je naveo da je Amerikanac imao ugovor sa Partizanom do narednog leta, ali je odlučio da se odrekne poslednje plate iz ugovora za sezonu 2023/24, nakon čega je dobio slobodu da potpiše za novi klub.

Nakon ovih špekulacija oglasio se i sam Panter na društvenoj mreži X i poslao jasnu poruku, navodno u vidu zagonetke. Naime, kačket znači kapiten i ovim je demantovao tvrdnje da odlazi iz Partizana i da će ostati još najmanju jednu sezonu u crno-belom dresu.

 

 

U svojoj karijeri nosio je dresove Crvene zvezde, Olimpijakosa, Virtus Bolonje, AEK-a, Radoma, Antverpena. Prošle sezone je bio jedan od ključnih igrača koji su doprineli da crno-beli osvoje AdmiralBet ABA ligu i postao miljenik navijača. Ova takmičarska godina je bio slabija za Pantera, ali i pored toga, u određenim momentima je pokazao da poseduje izuzetan kvalitet.

Pod vođstvo Željka Obradovića dosta je unapredio svoju igru. Treba napomenuti da nije draftovan 2016. godine, pa se iz tog razloga uputio u evropsku avanturu. Takođe, prošle sezone je bio izabran u drugu petorku Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading