EMOTIVNE SCENE U MADRIDU: Legenda Reala se oprostila od domaće publike! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fernandez napušta Real na kraju sezone.

EMOTIVNE SCENE U MADRIDU: Legenda Reala se oprostila od domaće publike! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Real Madrida su ponovo demonstrirali svoju dominaciju nad ekipom Mursije, stigavši do ubedljive pobede od 79:63. Ovaj trijumf ih je doveo do velike prednosti od 2:0 u finalnoj seriji španske ACB lige, stvarajući izuzetno povoljnu poziciju za osvajanje titule prvaka.

Tok utakmice nije ostavljao previše prostora za sumnju u pobednika, s obzirom na činjenicu da je Real gotovo celo vreme bio taj koji je kontrolisao dešavanja na terenu. Iako je Mursija uspela da stigne do preokreta tokom meča, Real je uspeo da preuzme inicijativu i zadrži prednost do kraja susreta.

Nakon završetka meča, publika je bila svedok veoma emotivnih scena. Rudi Fernandez, koji je postigao 14 poena i proglašen je za najboljeg strelca utakmice, dobio je ovacije od navijača. Ovo je možda bio poslednji put da je Fernandez igrao pred domaćom publikom, budući da je najavio povlačenje nakon završetka sezone. Sa svojih 39 godina i impresivnom karijerom, Fernandez je ostavio neizbrisiv trag u istoriji Reala, a ovaj potencijalni oproštaj je dodatno učinio ovu pobedu emotivno značajnom za sve prisutne.

 

 

Trijumfom u drugom meču, Real Madrid je stekao izuzetno povoljnu poziciju da na terenu Mursije dođe do 15. titule prvaka Španije u istoriji kluba. S obzirom na Fernandezovu najavu povlačenja, velika je verovatnoća da se on neće vratiti na parket kao košarkaš Reala pred domaćom publikom, čime bi ova sezona mogla da bude i emotivno oproštajna za ovu legendu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading