KUMA NACIONALE SPREMILA HLADNU OSVETU! Kačavenda Ani neće oprostiti zabijen nož u leđa, sudar titana srušiće Belu kuću!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda spremila dokaze protiv Ane Ćurčić, sve će biti izneto u ''Eliti''.

KUMA NACIONALE SPREMILA HLADNU OSVETU! Kačavenda Ani neće oprostiti zabijen nož u leđa, sudar titana srušiće Belu kuću!

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Kako je već zvanično saopšteno, prva učesnica sedme sezone rijalitija ''Zadruga'' je Milena Kačavenda, bivša prijateljica Ane Ćurčić, a kako ju je javnost prozvala ''kuma nacionale''.

Foto: E stock, ST/V. Lukić

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda u svađi

Spekuliše se da su nakon nje ugovor potpisali Ana Ćurčić i Aca Bulić, te da je u toku prikupljanje dokaza za rat pred kamerama.

- Ani i Aci je bolje da ne ulaze, Milena će ih uništiti, svašta ta zna, izaći će oni brže nego što su ušli. Ne ide im u prilog da se njoj suprotstavljaju. Znam da Milena nema nikakav strah od Aninih dokaza protiv nje koje, kako tvrdi, čuva na tabletu. Milena je svesna da ne postoji ništa što bi moglo da je ocrni, ali sa druge strane Milena zna dosta Aninih tajni, a i vrlo je povređena jer joj je drugarica za koju se zdrušno mesecima borila, okrenula leđa. Neće Milena Ani tek tako oprostiti nož u leđa koji je dobila, a šest meseci svog života je potrošila braneći je, dok je cela nacija osuđivala zbog ponašanja - priča za Svet drugarica Milene Kačavende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading