ANA I ZVEZDAN SE MIRE: Ćurčićeva napravila grešku u koracima, samo se čekao njegov raskid sa Anđelom!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić raskrinkana, fanovi sve shvatili!

ANA I ZVEZDAN SE MIRE: Ćurčićeva napravila grešku u koracima, samo se čekao njegov raskid sa Anđelom!

Foto: E stock

Ana i Zvezdan

Javnost je šokirana informacija o raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koju je juče mlada Crnogorka potvrdila, a sve je zanimao komentar njegove bivše supruge, Ane Ćurčić.

U intervjuu za Republiku, Ana je izjavila da nije iznenađena, već da im je to ona prognozirala još u Zadruzi, a mnoge je zbunila njena reakcija.

Republika

Foto: Republika

 

- Nemam neki poseban komentar, očekivala sam to, kao što sam i pre govorila Anđeli - neka mu samo slepo veruje. Ja, kao žena, samo mogu da kažem da je Anđela donela pravu odluku. On me, naravno, nije zvao - rekla je Ana.

Naime, Ana nije skidala osmeh sa lica, dok je komentarisala raskid Anđele i Zvezdana, što gledaocima nije bilo jasno, s obzirom da je govorila kako je potpuno ravnodušna i da je se tiče.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

 

"Ana je vesela, jer je Zveki Slobodan", "Jedva dočekala raskid sa Anđom, sad ide pomirenje", "Sad možeš da juriš Zvezdana"... Samo su neki od komentara gledalaca rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Cilka

21.06.2023 11:45

Ani samo prija sto je Helga prošla kao ona Malo sujeta radi svoje sto je razumljivo

Vera

21.06.2023 12:46

Smanjite doživljaje, ženi je jedini cilj da ga smesti u zatvor

Istina

24.06.2023 18:14

Zena je toliko nenormalna da jok treba zabraniti da gostuje i javno se ponasa na ovako nenormalan nacin. Prvo nije ona zrtva a u Amidziju je zrtva, nije niko znao za pakao koji prolazi, onda odjednom svi su znali, deca hodala na prstima, tolike izmisljotine i lazi, vise ne zna ni sta je rekla ni sta nije, pogubljena. Samo da je po njenom, onako kako njoj odgovara, ne sme niko drugacije da misli i da kaze. Zena je poremecena.