TO ŠTO PRIČAM SA NOVAKOM NIJE MAGIJA, ALI... Olga Danilović otkrila kako joj je Đoković pomogao da KIDA na Rolan Garosu

Autor:

Sport

01.06.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazim ponekad kod njega, nije krila Srpkinja da ima najboljeg mogućeg savetnika.

TO ŠTO PRIČAM SA NOVAKOM NIJE MAGIJA, ALI... Olga Danilović otkrila kako joj je Đoković pomogao da KIDA na Rolan Garosu

Foto: instagram Novak Đoković

Olga i Novak

Srpska teniserka Olga Danilović uspela je da napravi dva čuda na Rolan Garosu. Najpre je izbacila Amerikanku Danijel Kolins rezultatom 6:7 (3:7), 7:5, 6:4, iako je bila na ivici ambisa, a onda i u fantastičnom meču savladala je Donu Vekić iz Hrvatske sa 2:1 (0:6, 7:5, 7:6) i ostvarila najveći uspeh u karijeri na Grend slemovima. Danilovićeva nikada nije prošla dalje trećeg kola i pobedom protiv 40. igračice sveta je pomerila je granicu od prošle godine kada je stigla upravo dotle.

Ona je zakazala duel u osmini finala sa Čehinjom Marketom Vondrušovom, a taj duel će se igrati u nedelju. Ovakav način igre, odnosno da se ne predaje kada je na pragu poraza, mnoge je podsetio na njenog oca Predraga Danilovića, ali pre svega Novaka Đokovića. Kako su Olga i Nole dobri prijatelji, mnoge je zanimalo da li je dobila neki savet od prvog reketa sveta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

O Novaku sam pričala milion puta... Ne znam da li mi u Srbiji shvatamo šta imamo. Imati takvu osobu u istom sportu kao ja, za mene je sjajno što je on tako dobar i ponizan, što je ponosan da predstavlja Srbiju. Dolazim ponekad kod njega da mi pomogne, da mi kaže kakve greške je on imao, cenim to koliko mogu. Igrala sam Junajted kup sa njim u dublu, pobedili smo, bilo je to olakšanje, jer smo hteli da uradimo. Igrala sam sa Novakom i pobedila. Srećna sam što možemo da doživimo tako nešto - rekla je Olga.

Ona se osvrnula na njihove razgovore, ali je ostala tajnovita.

- To je nešto što mi govorimo među sobom. Nije to magija, stalno govorimo među sobom. Boriti se do kraja, mentalitet koji ima, svi žele da ga imaju, to je nešto van ove planete, vrlo jednostavne, proste stvari - dodala je Danilovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading