17 BEBA ROĐENO U BETANIJI, među njima par blizanaca!

Autor:

Vesti

01.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša vest ovog jutra

17 BEBA ROĐENO U BETANIJI, među njima par blizanaca!

Foto: RINA

Tokom prethodna 24 časa u novosadskom porodilištu rođeno je 17 beba. 

Rođeno je 10 dečaka i 7 devojčica, među njima par blizanaca- dva dečaka.

Čestitamo!

Betanija je jedno od najpoznatijih porodilišta u Srbiji, locirano u Novom Sadu. Zvaničan naziv ove zdravstvene ustanove je Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, ali je među građanima poznata kao Betanija.

Lokacija: Porodilište se nalazi u Novom Sadu, glavnom gradu Autonomne Pokrajine Vojvodine, što ga čini dostupnim za stanovnike ovog dela Srbije.

Usluge: Betanija pruža širok spektar usluga iz oblasti ginekologije i akušerstva, uključujući prenatalnu negu, porođaje, postnatalnu negu, kao i razne dijagnostičke i terapijske postupke.

Kapacitet: Porodilište Betanija ima kapacitet da primi veliki broj pacijentkinja, s obzirom na to da je jedno od najvećih porodilišta u Srbiji. Pored odeljenja za porođaje, tu su i odeljenja za intenzivnu negu novorođenčadi, kao i odeljenja za ginekološke operacije i tretmane.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Ilustracija

Tim stručnjaka: Betanija se ponosi visokokvalifikovanim timom stručnjaka, uključujući ginekologe, akušere, neonatologe, pedijatre, anesteziologe i medicinske sestre, koji pružaju sveobuhvatnu i stručnu negu trudnicama i novorođenčadi.

Savremena oprema: Klinika je opremljena savremenom medicinskom opremom koja omogućava preciznu dijagnostiku i tretman, kao i bezbedan i kvalitetan porođaj.

Edukacija i istraživanje: Betanija je takođe uključena u edukaciju medicinskih stručnjaka i istraživačke projekte, saradjujući sa Medicinskim fakultetom Univerziteta u Novom Sadu.

Programi podrške: Porodilište nudi razne programe podrške za trudnice, majke i porodice, uključujući škole za trudnice, psihološku podršku i savete o dojenju i brizi za novorođenčad.

Betanija je prepoznata po kvalitetu usluga i profesionalizmu, zbog čega je izbor mnogih žena iz Novog Sada i okolnih oblasti za mesto gde će doneti na svet svoje bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading