''DECA SU MI U ŠOKU, NISU ZNALI KROZ ŠTA PROLAZIM!'' Ana Ćurčić od porodice KRILA pakao koji je trpela, pa progovorila o Zvezdanu: Ne plašim ga se više!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić progovorila o dešavanjima nakon izlaska iz rijalitija.

''DECA SU MI U ŠOKU, NISU ZNALI KROZ ŠTA PROLAZIM!'' Ana Ćurčić od porodice KRILA pakao koji je trpela, pa progovorila o Zvezdanu: Ne plašim ga se više!

Foto: ATAImages

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija ''Zadruga 6'' Ana Ćurčić oporavlja se od višemesečne borbe u Beloj kući gde je ušla kako bi se obračunala sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

Ona je sada otkrila da li je stupila u kontakt sa njim nakon izlaska iz rijalitija, kao i šta su joj nakon svega rekla deca.

- Nisam pokušala da stupim u kontakt sa njim, niti bih ikada pokušala da ga kontaktiram. Najbitnija su mi deca, kako ću razgovarati sa njima. Dobila sam njihovu punu podršku. Šokirani su svime što se izdešavalo, šta sam sve prolazila, a oni nisu znali. Još uvek sa njima nisam o tome pričala, jer su me pustili da se odmorim koliko ja hoću, kada budem sela da pričamo mi ćemo pričati. Uz mene su milion odsto i to je najbitnije, kao i cela moja porodica, koja je prilično šokirana - priča Ana, a onda se osvrnula na vezu Slavnića i Anđele koja još uvek traje:

Foto: instagram.com

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić još uvek u vezi

- Mogu samo da kažem jednu stvar, koju sam govorila i u "Zadruzi" - samo mu bezuslovno veruj! Moram da napomenem da se gospodina Slavnića ne plašim, da nemam više strah od njega. Sve što budem trebala da uradim, uradiću preko nadležnih organa - zaključila je ona za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading