JUTJUBER SE OGLASIO POVODOM OTKAZIVANJA BORBE SA TAJSONOM: Pol poštuje odluku legende boksa

Autor:

Sport

01.06.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Volim tog čoveka, imam toliko poštovanja za njega"

JUTJUBER SE OGLASIO POVODOM OTKAZIVANJA BORBE SA TAJSONOM: Pol poštuje odluku legende boksa

Foto: www.profimedia.rs

Borba između Džejka Pola i Majka Tajsona, koja je trebalo da se održi 20. jula u Arlingtonu je odložena zbog zdravstvenih problema 57-godišnje bokserke legende. Tajson je izjavio da nije bio u mogućnosti da trenira nakon pogoršanja čira te je na savet lekara morao da odloži svoje učešće. "Most Valuable Promotions" (MVP), koji organizuje događaj zajedno sa Netfliksom, je izjavio da će novi datum borbe biti objavljen 7. juna. Međutim, Pol je iskazao veliko poštovanje prema Tajsonovoj odluci i pozvao ga da se u potpunosti oporavi pre nego što se vrati boksu.


Džejk je na Instagramu izrazio svoje osećaje povodom odlaganja borbe.

Republika

Foto: Instagram/jakepaul

Obraćanje Džejka Pola

- Očigledno razočaravajuće vesti, slomljen sam, nemam reči, uništen sam. Svi smo naporno radili ovde, svi u ovom kampu i žao mi je zbog svih u ovom događaju, cele undercard borbe. Ova prilika nam je oduzeta, ali cenim Majkovo zdravlje. Volim tog čoveka, imam toliko poštovanja za njega i želim da Majk bude zdrav. On i dalje tvrdi da će me nokautirati i ja sam sebi kupio vreme da Majk i dalje priča gluposti tamo. Ali Majk, ako i dalje želiš ovo da uradimo, kao što si rekao iza zatvorenih vrata, ja sam spreman kad god si ti spreman - rekao je Pol.


Podsetimo, Tajson je izjavio:

- Nažalost, zbog pogoršanja čira, savetovan sam od strane lekara da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moj organizam je u boljoj kondiciji nego što je bio još od devedesetih i uskoro ću se vratiti punom rasporedu treninga.

MVP je dodao:

- I Majk i Džejk se slažu da je jedino fer osigurati da oba sportiste imaju podjednako vreme za pripremu za ovu važnu borbu i da budu sposobni da se takmiče na najvišem nivou. Zdravlje i blagostanje sportista su nam prioritet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading