MILICA POKUŠALA DA DOKAŽE DA JE BOLJA U KREVETU OD MAJE: Rešila da stavi pečat vrelom akcijom, pa završila ispod pokrivača sa NJIM!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović ne može da izdrži bez muške pažnje, po svaku cenu odlučila da osvoji Majinog bivšeg!

MILICA POKUŠALA DA DOKAŽE DA JE BOLJA U KREVETU OD MAJE: Rešila da stavi pečat vrelom akcijom, pa završila ispod pokrivača sa NJIM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Bilal Brajlović

Milica Veselinović izmenjala je popriličan broj partnera ove sezone, a sada se potpuno fokusirala na Bilala Brajlovića, koji sa njom igra toplo-hladno, što Milici, po svemu sudeći, ne smeta.

Mlada zadrugarka želela je da stavi pečat na svoje učešće, pa je juče završila sa Bilalom u krevetu i navodno ga oralno zadovoljila.

 

 

Mnogima je ovo potpuno logičan sled, nakon njenog obigravanja oko njega, dok su drugi totalno zgroženi Miličinim ponašanjem i potezima. 

Iako silno želi da bude u vezi, priznata devojka, čini se da pristaje i na Bilalove mrvice, s obzirom da on ne krije da i dalje emotivno nije raščistio sa Majom Marinković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading