ANĐELA PONOSNA NA SVOJE FETIŠE! Crnogorka se ne stidi gadosti koje je radila: Mirisala sam mu gasove u momentu!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić progovorila je o fetišima koje je pokazala u rijalitiju.

ANĐELA PONOSNA NA SVOJE FETIŠE! Crnogorka se ne stidi gadosti koje je radila: Mirisala sam mu gasove u momentu!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić važila je za jednu od najmoralnijih osoba u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', dok se u šestoj sezoni pokazala totalno drugačije i iz Bele kuće izašla sa epitetom ''ljubavnice'', a sada je gostujući u jednoj emisiji je otkrila koja je ona Anđela.

- Ja mislim da sam ja obe Anđele, samo nisam znala šta imam u sebi. U petoj sezoni sam bila dosta zatvorena, nisam izlazila, nisam imala momke, ušla sam u Zadrugu 6 ista takva, ali se desio Zvezdan koji je u meni probudio od prvog dana nešto što nisam znala da imam - rekla je ona, pa se osvrnula na svoje fetiše:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o svojim fetišima

- Ne znam o kojim fetišima ljudi pričaju. On je toliko čist i uredan i miriše da bih ja njega ljubila od usana do stopala. To za gasove ne radim to inače, možda je tako bilo u momentu. Što se tiče pazuha, stopala, ljubila bih ga jer on je toliko uredan i čist da njegova koža specijalno miriše. Ima stopala kao beba, ja to nikada nisam videla i oduševljena sam i nežna i mirišu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Anđela Đuričić o mirisanju Zvezdanovih gasova

Kako ju je Ana Ćurčić ulaskom ''Zadrugu'' ponizila rečenicom ''da li si oprala zubiće?'' Anđela je progovorila i o toj situaciji.

- Imala je pravo da e pita šta želi, da li sam ili nisam to je apsolutno moja stvar. Mislim da sam unutra pokazala šta sam i kako. Ona je od samog početka bila bezobrazna prema meni, ali sam bogami bila i ja prema njoj. Sad kad sam izašla i videla kakva je Ana zaista, ona je toliko jedna lažna osoba i folirant.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading