OTAC UBIO SINA (6) U TERETANI! Šestogodišnjak preminuo, terali ga da trči na traci do iznemoglosti

Autor:

Svet

03.05.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužen otac terao sina da trči na traci za trčanje

OTAC UBIO SINA (6) U TERETANI! Šestogodišnjak preminuo, terali ga da trči na traci do iznemoglosti

Foto: printskrin


Kristofer Gregor (31) optužen je za ubistvo svog sina Korija Mićiola, koji je pretrpeo traumatske povrede, uključujući udarac u predelu srca nekoliko sati pre smrti. Tokom suđenja koje je počelo u utorak na Višem sudu u Ocean Cityju, prikazan je snimak nadzorne kamere iz fitnes centra Atlantic Heights, na kojem se vidi Gregor koji tera Mićiola da trči na traci za trčanje.


Zlostavljanje pred sudom

Snimak prikazuje kako je dečak prisiljen trčati sve brže dok mu je otac naglo povećavao nagib trake. Na snimku se vidi kako Mićiolove noge pokleknu i on pada na pod, nakon čega ga otac podiže i tera da se vrati na mašinu. Takođe, snimak pokazuje trenutak kada otac „ujeda“ svog sina za vrh glave, što je zabeleženo na nalogu za hapšenje.

Micciolova majka Bre Micciolo je gledala snimak i briznula u plač dok je videla sina koga je otac zlostavljao. Navodno, ona je prethodno prijavila dečakove povrede Odjeljenju za zaštitu dece u Nju Džersiju samo nekoliko dana pre njegove smrti.

Tragični ishod

Micciolo je, prema navodima, proglašen mrtvim sledećeg dana nakon što je otac hitno odvezao dečaka u bolnicu zbog simptoma kao što su nerazgovetan govor, posrtanje, mučnina i kratak dah. Prema početnoj obdukciji, Micciolova smrt je posledica zadobijenih tupih povreda s kontuzijama srca i jetre, akutnom upalom i sepsom.

Optužbe i hapšenje

Gregor je uhapšen mesecima kasnije, 7. jula 2021. pod optužbom za zanemarivanje dece nakon što su istražitelji pregledali snimak teretane. Sudski patolog, dr. Tomas Endru, proglasio je smrt dečaka ubistvom uzrokovanim hroničnim zlostavljanjem. Gregor je uhapšen 9. marta 2022. zbog smrti sina i zadržan je u zatvoru Ocean Cityja bez kaucije.

Ovaj slučaj je potresao javnost i izazvao raspravu o zaštiti dece od zlostavljanja, naglašavajući potrebu za efikasnim mehanizmima prepoznavanja i sprečavanja ovakvih tragičnih događaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading